Filtrare dupa

Pret

Pret

 • 114,00 RON - 680,00 RON

Marca

Marca

Produs BIO

Produs BIO

MIERE DE MANUKA

Mierea de Manuka este un produs extrem de util pentru tine și familia ta, fiind recunoscută pentru proprietățile miraculoase de vindecare, consistența densă, mirosul deosebit de plăcut, gustul puternic și delicios.

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un tip de miere de albine obținută din polenul din florile arborelui de Manuka, fiind utilizată în scopuri terapeutice datorită proprietăților sale miraculoase de vindecare. Este o miere densă, cu o aromă deosebit de plăcută, gust puternic și delicios, ușor caramelizată și un miros plăcut de plantă lemnoasă.

Mierea de Manuka este singurul tip de miere utilizată în scopuri medicinale de secole, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Acest produs este utilizat pentru tratarea mai multor afecțiuni precum: răceala, febra, astmul, bronșita cronică, sinuzita cronică, rinita, arsurile la stomac, gastroenterita, gingivita și astenia.

Mierea de Manuka este un produs mai scump decât alte tipuri de miere datorită proprietăților sale miraculoase de vindecare și a multiplelor beneficii pe care le are asupra organismului uman.

Unde se găsește arborele de Manuka?

Arborele de Manuka este un arbore de esență tare răspândit în Noua Zeelandă ce crește în general la înălțimi mari, în zone izolate, nepoluate, unde aerul este rarefiat.

Care este diferența dintre mierea de Manuka și alte tipuri de miere?

Mierea de Manuka diferă de alte tipuri de miere datorită conținutului ridicat de metilglioxal (MGO™). Metilglioxalul reprezintă o substanță activă cu rol antibacterian, iar cu cât nivelul acestuia este mai mare, cu atât nivelul antibacterian din miere este mai puternic.

Ce proprietăți are mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un produs recunoscut pentru proprietățile sale miraculoase și beneficiile pe care le are asupra sănătății organismului uman. Au fost realizate numeroase studii de-a lungul timpului prin intermediul cărora s-a confirmat faptul că mierea de Manuka este un bun antiinflamator, antibacterian, antifungic, antiviral, antioxidant, antimicrobian și antiseptic.

Cum identifici dacă mierea de Manuka este originală?

Mierea de Manuka poate fi verificată dacă este originală prin intermediul ambalajului și descrierii acesteia. Mierea de Manuka originală provine din Noua Zeelandă, iar pe etichetă produsului trebuie să existe factorul UMF, NPA sau MGO și dovada certificării.

Ce reprezintă metilglioxalul (MGO™)?

Metilglioxalul reprezintă substanța activă cu rol antibacterian din mierea de Manuka, iar cu cât nivelul acestuia este mai mare, cu atât nivelul antibacterian din miere este mai puternic.

Pentru a avea rezultatele dorite, este esențial să alegi nivelul MGO™ în funcție de scopul pentru care dorești să utilizezi mierea de Manuka sau în funcție de problemele de sănătate pe care dorești să le tratezi cu ajutorul acestui produs miraculos.

 • Factorul MGO™ 100+: reprezintă mierea de Manuka recomandată pentru întărirea sistemului imunitar.
 • Factorul MGO™ 250+: reprezintă mierea de Manuka recomandată atât pentru creșterea imunității organismului, cât și pentru tratarea afecțiunilor precum durerile de gât, migrenele, alergiile, răcelile ușoare etc.
 • Factorul MGO™ 400+: reprezintă mierea de Manuka recomandată pentru a trata infecțiile rezistente, inflamațiile, aciditatea sau refluxul gastric etc.
 • Factorul MGO™ 550+: reprezintă mierea de Manuka recomandată pentru a trata infecțiile rezistente la antibiotice precum stafilococ auriu, helicobacter pylori, candida etc.
 • Factorul MGO™ 850+: reprezintă mierea de Manuka recomandată pentru tratarea infecțiilor extrem de rezistente la antibiotice sau în cazul infecțiilor repetate.

Atenție! Este recomandat să folosești miere de Manuka cu factorul MGO dedicat necesității tale. În anumite cazuri, folosirea mierii de Manuka cu un nivel de activitate prea puternic, poate provoca reacții adverse sau sensibilitate.

Ce este factorul UMF (Unique Manuka Factor)?

Factorul UMF este un sistem de clasare al mierii dezvoltat de către Asociația UMF Honey din Noua Zeelandă ce acordă licență UMF doar producătorilor de miere Manuka care respectă toate standardele riguroase impuse. Factorul UMF reprezintă concentrația nivelului de metilglioxal și puterea antibacteriană a mierii de Manuka.

 • UMF 5+ sau 8+: reprezintă mierea de Manuka cu nivel antibacterian scăzut ce poate fi folosită pentru uz zilnic
 • UMF 10+ sau 12+: reprezintă mierea de Manuka cu nivel antibacterian mediu ce poate fi folosită pentru menținerea sistemului imunitar
 • UMF 15+, 16+ sau 18+: reprezintă mierea de Manuka cu nivel antibacterian ridicat
 • UMF 20+ sau 25+: reprezintă mierea de Manuka cu nivel antibacterian foarte ridicat

Ce este factorul NPA (Non Peroxide Activity)?

Factorul NPA reprezintă activitatea non-peroxidică a mierii de Manuka pentru a putea determina capacitatea sa antibacteriană, iar cu cât nivelul acestuia este mai mare, cu atât mierea de Manuka are capacitatea antibacteriană mai mare.

Ce beneficii are mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un produs miraculos cu multiple beneficii pentru organismul uman. Acest produs este utilizat pentru tratarea multor probleme de sănătate.

1. Tratarea infecțiilor

Datorită faptului că mierea de Manuka este un puternic antibacterian, aceasta este foarte eficientă pentru a trata și preveni infecțiile cu microorganisme bacteriene și fungice precum: E. coli (Escherichia coli), stafilococul auriu (Staphylococcus aureus), Streptococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Helicobacter Pylori (bacteria ce cauzează ulcerul), Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) (reprezintă infecțiile din spital), Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE).

2. Tratează problemele gastro-intestinale

Mierea de Manuka este un produs natural folosit pentru a trata numeroase afecțiuni gastro-intestinale precum: aciditatea, arsurile stomacale, indigestie, durere de stomac, sindromul colonului iritabil, refluxul gastric, paraziții intestinali, gastroenterită, bacteria Helicobacter Pylori.

3. Întărirea imunității

Datorită proprietăților sale, mierea de Manuka este un produs extrem de util pentru a întări imunitatea și conferă o stare de bine organismului.

4. Tratarea și prevenirea infecțiilor respiratorii

Datorită proprietăților sale, mierea de Manuka este un produs extrem de util pentru tratarea afecțiunilor aparatului respirator precum: sinuzită, rinită, astm, tuse, pneumonie, bronșită.

5. Îmbunătățește sănătatea orală

Mierea de Manuka este un produs eficient pentru a îndepărta placa bacteriană, contribuie la sănătatea gingiilor, reducând sângerările gingivale, previne apariția parodontozei și cariilor.

6. Îngrijirea rănilor și arsurilor

Mierea de Manuka este utilă pentru a vindeca mai rapid rănile și arsurile, tratând infecțiile și ajutând la cicatrizarea acestora. De asemenea, poate fi folosită pentru a trata arsurile solare.

7. Atenuarea problemelor pielii

Mierea de Manuka este eficientă pentru a trata numeroase probleme ale pielii precum: acnee, eczeme, Psoriazisul, dermatite, erupții cutanate, ciuperca piciorului, arsuri solare sau cicatrici.

8. Îmbunătățește calitatea somnului

Mierea de Manuka este eficientă pentru a îmbunătăți calitatea somnului și a induce un somn profund.

9. Uz cosmetic

Mierea de Manuka este un produs extrem de util din punct de vedere cosmetic, fiind utilizată pentru a hidrata pielea, repara tenul , reduce cicatricile și ridurile, stimulează regenerarea pielii, catifelează pielea, ameliorează acneea, conferă elasticitate și fermitate tenului. De asemenea, mierea de Manuka este utilizată și pentru a combate mătreața, căderea părului și pentru regenerarea acestuia.

Cum se consumă mierea de Manuka?

Modul de administrare al mierii de Manuka diferă în funcție de necesitățile fiecărei persoane și motivul pentru care o utilizează. Acest produs poate fi utilizat atât ca aliment, cât și ca tratament pentru diverse probleme de sănătate.

 • Pentru uz intern: se recomandă 1 linguriță de miere de Manuka de 3 ori/zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale ale zilei.
 • Pentru uz extern: se aplică mierea de Manuka direct pe piele și se aplică o compresă sterilă.
 • Pentru uz cosmetic: mierea de Manuka este folosită ca ingredient în diverse măști pentru față sau păr.

Contraindicații

Mierea de Manuka nu este recomandată copiilor sub 1 an, iar din punctul de vedere al anumitor experți chiar și celor sub 2 ani.

Nu este recomandată persoanelor care au diabet sau alergie la miere.

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Filtre active

Miere de Manuka MGO 100+ 250g Manuka Health

Pret 114,99 RON