Ceai de radacina de brusture P132 50g Fares

      Ceai de radacina de brusture P132 50g Fares

      Producator: Fares | Cod: MF48651 | TVA 9% inclus
      9,99 RON
      Cantitate
      In stoc

      Ceaiul de radacina de brusture P132 50g Fares are rol ajutător în: purificarea organismului, menținerea sănătăţii pielii, în facilitarea unei bune funcționări a aparatului urinar, la purificarea sângelui, la menţinerea unui nivel normal de glucoză în sânge, la confortul digestiv și la o mai bună digestie a grăsimilor.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      Ceai de radacina de brusture P132 50g Fares

      Rădăcinile plantei Arctium lappa L., fam. Asteraceae, conţin polizaharide (inulina), poliine, lactone sesquiterpenice, triterpene, derivați de acid cafeic, tanin, mucilagii, fitosteroli.

      Ceaiul de radacina de brusture P132 50g Fares nu are în compoziție alte substanţe adjuvante, arome sau coloranţi.

      Mod de preparare: Se fierbe o linguriţă de ceai de radacina de brusture P132 50g Fares în 200 ml de apă timp de 5-10 minute, apoi se strecoară.

      Administrare: Se beau 3 căni cu ceai de radacina de brusture P132 50g Fares pe zi. Ceaiul de radacina de brusture P132 50g Fares nu se va consuma continuu, pe o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după ce ați efectuat o pauză de o lună.

      Nu vă recomandăm să consumați ceaiul de radacina de brusture P132 50g Fares dacă aveți hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate de ceai de radacina de brusture P132 50g Fares nu se cunosc contraindicaţii.

      Acest ceai poate fi consumat în perioada de sarcină şi alăptare. De asemenea, la dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu alte medicamente şi nici efecte secundare.

      Ceaiul de radacina de brusture P132 50g Fares este un supliment alimentar.

      Acest ceai de radacina de brusture P132 50g Fares se păstrează la loc uscat și la temperatura mediului ambiant.

      MF48651
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *