Beneficiile uleiului esențial de tămâie

1.3K

Uleiul esențial de tămâie este folosit de mult timp de către persoane deoarece ajută la îmbunătățirea stării emoționale, la calmare, la concentrare și este utilizat pentru meditație. Descoperă beneficiile uleiului esențial de tămâie!

Beneficiile uleiului esențial de tămâie

Uleiul esențial de tămâie este extrem de benefic pentru organism, ajutând sistemul nervos, sistemul respirator, ajută la combaterea durerilor și este un aliat de nădejde pentru frumusețe.

Beneficiile uleiului esențial de tămâie

1. Uleiul esențial de tămâie este benefic pentru sistemul nervos

Uleiul esențial de tămâie ajută la îmbunătățirea stării emoționale, induce o stare de calm și liniște. Este indicat să fie folosit în perioade stresante, combate depresia, reduce anxietatea sau suferințele. Acest ulei ajută la inducerea unei respirații mai profunde și este ideal pentru meditație sau chiar rugăciune.

2. Beneficiile uleiului esențial de tămâie asupra sistemului respirator

Uleiul esențial de tămâie este benefic pentru afecțiunile sistemului respirator și curățarea plămânilor. Este utilizat pentru a trata astmul, răceala, tusea, bronșita, sinuzita sau laringita.

3.  Uleiul esențial de tămâie este benefic pentru piele

Uleiul esențial de tămâie are numeroase beneficii asupra pielii. Uleiul este indicat să fie folosit pentru tenul uscat sau sensibil, ajută la hidratarea pielii, tratează ridurile, combate acneea, elimină imperfecțiunile și îmbunătățește structura epidermei. De asemenea, uleiul esențial de tămâie este un bun cicatrizant, vindecă rănile și tratează furunculii.

4. Uleiul esențial de tămâie este benefic pentru păr

Uleiul esențial de tămâie este extrem de util pentru firul de păr, fiind eficient pentru căderea părului, întărind firul de păr și hidratându-l. În plus, conferă strălucire părului.  

5. Beneficiile uleiului esențial de tămâie pentru dureri

Uleiul esențial de tămâie este utilizat pentru a trata diverse tipuri de dureri, precum: durerile din zona abdominală, durerile premenstruale, durerile de cap, durerile articulare și durerile musculare.

Alege uleiul esențial de tămâie potrivit pentru tine!

Plantevo.ro îți recomandă următoarele uleiuri de tămâie.

Join the Conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Plantevo.ro © Copyright 2022. All rights reserved.
Close