Scapă de vertij folosind remedii naturale

3.8K

Vertijul se manifestă printr-o senzație de amețeală caracterizată de senzația că totul se învârte în jurul tău chiar și atunci când stai pe loc și ți se pare că îți fuge pământul de sub picioare. Vertijul apare de cele mai multe ori din cauza funcționării anormale a mecanismului de echilibru din urechea internă. Vertijul apare brusc și poate dura chiar câteva minute, iar printre simptomele care pot apărea din cauza lui se enumeră: senzația că se învârte totul în jurul tău, greața, vărsăturile, transpirația, pierderea echilibrului. Scapă de vertij folosind unul dintre cele trei remedii naturale prezentate în cele ce urmează.

Scapă de vertij folosind remedii naturale

Scapă de vertij folosind remedii naturale

1. Remediu cu lămâie, piper negru și sare ce te ajută să scapi de vertij

Un remediu natural ce te ajută să scapi de vertij este prepararea unei băuturi astfel: într-un pahar plin de apă caldă se adaugă piper negru, praf de sare și 3 lingurițe de suc de lămâie. Se amestecă bine și ulterior se bea.

2. Ceaiul de ghimbir te ajută să scapi de vertij

Ghimbirul este eficient în tratarea vertijului. Prepară un ceai de ghimbir astfel: ia o rădăcină de ghimbir, spal-o bine și dă-o prin răzătoare. Pune un litru de apă la fiert, iar când aceasta clocotește adaugă ghimbirul. Lasă să fiarbă un minut rădăcina, iar apoi stinge focul și lasă vasul la infuzat acoperit timp de 30 de minute.

3. Remediu din migdale, sâmburi de pepene, grâu și mac pentru a scăpa de vertij

Se lasă la înmuiat peste noapte 8 migdale, 8 sâmburi de pepene, 2 lingurițe de grâu și 1 linguriță de mac. A doua zi se pisează ingredientele și se face o pastă din acestea. Apoi se prăjesc 2 căței de usturoi în unt clarificat. Se adaugă pasta preparată și puțin lapte și se lasă la fiert.

Scapă de vertij folosind remedii naturale

Echipa Plantevo.ro îți recomandă următoarele produse naturale ce te ajută să scapi de vertij.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Plantevo.ro © Copyright 2020. All rights reserved.
Close