Tratament pentru căderea părului

798

Părul este o comoară de care trebuie să ai grijă mereu, iar aspectul său este deosebit de important pentru oricine. Căderea părului este o problemă cu care se confruntă tot mai multe persoane, iar pentru a avea un păr sănătos și frumos este important să combați această problemă. În cele ce urmează îți prezentăm un tratament pentru căderea părului.

Tratament pentru căderea părului

Este normal să-ți cadă între 50 și 100 de fire de păr pe zi, dar pierderea unui număr mai mare de fire de păr pe zi reprezintă o problemă pe care trebuie să o combați. Pentru a trata căderea părului îți recomandăm să folosești produse de îngrijirea părului dedicate și chiar suplimente alimentare.

Tratament pentru caderea parului

Pasul 1. Folosește o mască de păr creată în casă ca tratament pentru căderea părului

Alege să-ți prepari acasă o mască de păr cu uleiuri esențiale ce te va ajuta să combați această problemă. Adaugă 50 ml ulei de argan, 20-30 picături de ulei de rozmarin, 20-30 picături de ulei de ardei iute și 20-30 picături de ulei de lavandă și aplică masca pe păr înainte de a te spăla. Las-o să acționeze minim o oră pentru a avea rezultatele dorite.

Pasul 2. Spală-ți părul cu un șampon anticădere

După ce ai lăsat masca să acționeze mimim o oră, spală-ți părul utilizând șamponul dedicat pentru căderea părului de la Bema. Acest produs stimulează și întărește firul de păr, îmbunătățește structura și volumul acestuia.

Spala-ti parul cu un sampon anticadere

Pasul 3. Aplică o mască de păr dedicată

După ce ți-ai spălat părul, folosește masca de păr fortifiantă de la Bema. Această mască stimulează regenerarea și restructurarea firului de păr fragil și subțire, întărindu-l și făcându-l mai puternic. Se aplică masca de păr pe părul umed și se întinde prin masaj ușor pe toată lungimea firului de păr. Se lasă să acționeze 5-8 minute și ulterior se clătește bine.

Aplica o masca de par dedicata

Pasul 4. Aplică o fiolă de păr ideală pentru căderea părului

După ce ai parcurs pașii de mai sus este esențial să folosești la final fiola anticădere de la Bema. Produsul te ajută să-ți protejezi părul de factorii externi nocivi, stimulează și întărește rădăcina firului de păr, prelungește faza de creștere, întărește structura și rezistența părului. Aplică fiola pe spalp și masează până când conținutul său este absorbit complet. Nu clăti.

Aplica o fiola de par ideala pentru caderea parului

Pasul 5. Supliment alimentar ce te ajută să combați căderea părului

Pe lângă tratamentul local este indicat să consumi și suplimente alimentare ce te vor ajuta să ai un păr mai frumos și mai sănătos. Astfel, îți recomandăm să consumi câte o capsulă de biotină pe zi ce te va ajuta la regenerarea părului, a unghiilor și chiar a pielii. 

Pentru a avea rezultatele dorite și un păr frumos și sănătos este indicat să folosești acest tratament timp de 3 luni.

Join the Conversation

  1. Si eu imi prepar acasa singura masca de par cu ulei de argan, ricin, lavanda, ardei iute si cocos, iar de cand fac acest lucru meu arata mult mai bine si s-a regenerat

  2. Eu folosesc sampon si fiolele de la Bema de mult timp si sunt foarte utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Plantevo.ro © Copyright 2020. All rights reserved.
Close