Tratamente pentru întărirea unghiilor din ingrediente naturale

607

Unghiile reprezintă cartea de vizită a unei femei, iar aspectul și sănătatea lor sunt esențiale pentru oricine. Unghiile fragile și care se rup ușor sunt dificil de întreținut, iar manichiura lor este destul de dificil de realizat și durează foarte puțin. În continuare îți prezentăm câteva tratamente pentru întărirea unghiilor.

Tratamente pentru întărirea unghiilor din ingrediente naturale

Tratamente pentru întărirea unghiilor din ingrediente naturale

Există numeroase tratamente naturiste ce te vor ajuta să ai unghii sănătoase și frumoase, să rezolvi diferitele probleme cu care te confrunți și implicit să-ți întărești unghiile.

1. Uleiul de ricin este un tratament eficient pentru unghii

Uleiul de ricin are numeroase beneficii asupra pielii, părului și unghiilor. Acesta ajută la producerea de colagen și elastină, reduce cearcănele, reduce ridurile, este un tratament util pentru tenul acneic, hidratează pielea și combate căderea părului.

Uleiul de ricin este benefic pentru unghiile fragile care se exfoliază și se rup ușor. Se aplică uleiul de ricin pe unghii și se lasă să acționeze o oră. Apoi, se masează ușor și se clătește cu apă călduță. Utilizează acest tratament minim o lună și vei avea unghii mai sănătoase și mai puternice.

Tratamente pentru întărirea unghiilor din ingrediente naturale

2. Ulei de Macadamia este util pentru întărirea unghiilor

Ulei de Macadamia este un adevărat aliat al frumuseții, fiind folosit în produsele cosmetice pentru îngrijire păr, îngrijire ten și îngrijire unghii. Acest ulei are o textură catifelată și proprietăți emoliente. Conferă hidratarea de care are nevoie tenul tău, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten, protejează pielea sensibilă și este util împotriva îmbătrânirii premature. De asemenea, este indicat pentru păr uscat și pentru unghii fragile.

3. Uleiul de măsline este un aliat al frumuseții

Uleiul de măsline este un ulei miraculos ce te ajută să rezolvi numeroase probleme. Acesta hidratează pielea și atenuează vergeturile. Totodată, te ajută să ai un păr strălucitor și moale, conferă volum, ajută la prevenirea mătreții și reduce căderea părului.

Uleiul de măsline este benefic pentru întărirea unghiilor. Încălzește 5 linguri de ulei de măsline la o temperatură potrivită și ține unghiile la înmuiat în ulei timp de 5 minute.

Folosește produse de îngrijire unghii eficiente!

Echipa Plantevo îți recomandă următoarele produse de îngrijire unghii.

Join the Conversation

  1. Uleiurile de ricin si masline sunt intr-adevar eficiente

  2. folosesc ulei de argan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Plantevo.ro © Copyright 2020. All rights reserved.
Close