Pure Gold

Mierea de Manuka Pure Gold provine din Noua Zeelandă, o țară renumită pentru faptul că nu este poluată și a cărei populație folosește mierea de Manuka de secole datorită proprietăților sale deosebite. Mierea de Manuka este miraculoasă și este cunoscută ca fiind cel mai puternic antibiotic natural.  

Mierea de Manuka Pure GoldMierea de Manuka Pure Gold este testată?

Toate borcanele de miere de Manuka Pure Gold sunt testate în Noua Zeelandă pentru a asigura consumatorii că primesc miere de Manuka autentică.

Ce informații regăsim pe ambalajul mierii de Manuka Pure Gold?

Fiecare borcan de miere de Manuka conține informații despre stupul din care a provenit, dar și despre metilglioxal.

Ce este metilglioxalul?

Metilglioxalul reprezintă substanța activă din mierea de Manuka cu rol antibacterian. Cu cât nivelul MGO este mai mare, cu atât nivelul antibacterian al mierii de Manuka este mai puternic.

De unde este recoltată mierea de Manuka Pure Gold?

Mierea de Manuka Pure Gold este recoltată din regiunea Wairarapa situată în nordul Noii Zeelande acolo unde există foarte mulți arbori de Manuka. În plus, mierea de Manuka Pure Gold este recoltată din cei 3000 de stupi și este o miere monoflorală obținută doar din polenul arborelui de Manuka.

Când se recoltează mierea de Manuka Pure Gold?

Producerea mierii de Manuka Pure Gold

Mierea de Manuka se recoltează în lunile decembrie și ianuarie, atunci când arborele de Manuka este înflorit.

Cum sunt îngrijiții stupii?

Fiecare stup este gestionat de o echipă de apicultori ce asigură bunăstarea coloniilor de albine. De asemenea, fiecare stup are GPS pentru a putea fi asigurată trasabilitatea completă de la stup la borcan a mierii de Manuka. 

Cum este produsă mierea de Manuka Pure Gold?

Albinele adună nectarul din floarea arborelui de Manuka și o duc în stup unde adaugă o enzimă ce ajută la descompunerea zahărului. După ce a ajuns înapoi la stup, albina regurgitează nectarul în fagure unde apa în exces se evaporă pentru a preveni fermentarea. Ulterior, se sigilează mierea de Manuka cu ceară și este pregătită pentru a putea fi consumată.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)