Resveratrol Forte + Coenzima Q10 30 capsule Rotta Natura

      Resveratrol Forte + Coenzima Q10 30 capsule Rotta Natura

      Producator: Rotta Natura | Cod: MF30056 | TVA 9% inclus
      47,99 RON

      Ce esteResveratrolForte+CoQ10?

      Acest supliment reunește compuși care s-au dovedit, prin studii științifice, că asigură protecția sistemului cardiovascular și sprijină protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, întârziind astfel procesele de îmbătrânire prematură.

      Resveratrolul, un puternic antioxidant, este recunoscut pentru capacitatea sa de a de a stimula producția unor proteine care protejează ADN-ul și refac moleculele distruse ca urmare a acțiunii radicalilor liberi (poluare, substanțe nocive).

      Coenzima Q10 este esențială pentru producerea de energie în organism, fiind o sursă de energie pură. Deși organismul uman o poate produce, începând cu vârsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se găsește în toate celulele organismului, dar în special în inimă, creier și ficat. De aceea, pentru orice solicitare fizică sau mentală este necesar un aport suplimentar. Numeroase studii științifice au demonstrat eficiența dozelor sporite de Coenzima Q10 în susținerea funcțiilor cardiace.

      Picnogenolii din extractul din sâmburi de struguri (cu acțiune antioxidantă mai intensă decât a vitaminelor C și E, folosite deseori drept etalon) contribuie la menținerea integrității pereților vasculari și asigură un nivel normal de oxigenare a țesuturilor. Studiile realizate au relevat efectul proantocianidinelor în menținerea integrității vaselor de sânge, în funcționarea normală a vederii și în menținerea nivelului normal de colesterol.

      Cum acționează Resveratrol Forte +CoQ10

      •asigură protecția și funcționarea normala a sistemului cardiovascular

      •asigură energia necesară contracției normale a mușchiului cardiac

      •contribuie la menținerea integrității pereților vasculari

      •asigură suportul funcționării normale a circulației la nivelul venelor și a capilarelor

      •susține funcționarea normală a creierului, îmbunătățind capacitatea de memorare și de concentrare

      •contribuie la menținerea valorilor normale ale colesterolului

      •determină creșterea nivelul de energie al organismului

      •contribuie la protejarea celulelor și a membranelor celulare împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi,

      întârziind astfel procesele premature de îmbătrânire

      •susține menținea unui nivel normal de oxigenare și de nutriție a țesuturilor

      Precautii:

      Produsul poate interacționa cu produse antiaritmice, antiagregant-plachetare și glicozide cardiotonice la administrare concomitentă.

      A se administra cu prudență de către persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.Poate interacționa cu produse anticoagulante sau cu insulina la administrarea concomitentă. Persoanele aflate sub tratament chimioterapic sau cărora li se administrează medicație pentru reducerea tensiunii arteriale pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

      Contraindicații:

      Femeilor însărcinate sau care alăptează,persoanelor sub 18 ani, persoanelorhipotensive și celor care se află subtratament cu antibiotice.

      Rotta Natura
      MF30056
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *