• NATURAL
Ceai de slabit cu ananas 60g VeroSlim

    Ceai de slabit cu ananas 60g VeroSlim

    Producator: VeroSlim | Cod: MF45692 | TVA 9% inclus
    74.99 RON
    Cantitate
    In stoc

    Ceaiul pentru slăbit cu ananas VeroSlim este un produs 100% natural. Ceaiul conține atât fructe deshidratate, cât și plante medicinale, fiind potrivit pentru persoanele care doresc să elimine toxinele și pentru cele care își doresc să aibă un stil de viață sănătos.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Ceai pentru slăbit cu ananas 60g VeroSlim

    Ceaiul pentru slăbit cu ananas VeroSlim este un produs 100% natural. Ceaiul conține atât fructe deshidratate, cât și plante medicinale, fiind potrivit pentru persoanele care doresc să elimine toxinele și pentru cele care își doresc să aibă un stil de viață sănătos.

    Ingrediente

    Ceaiul verde ajută la diminuarea nivelului colesterolului rău din sânge, la creșterea nivelului de colesterol bun HDL, este un bun antioxidant, ajută la dizolvarea grăsimilor și stopează absorbția acizilor grași. Acest ceai este o sursă veritabilă de catechine, o substanţă mai puternică decât vitaminele C şi E în combaterea efectelor stresului oxidativ. Mai conține teină, ce are un efect revigorant și este un înlocuitor al cafelei, dar spre deosebire de cofeină, această substanță este absorbită treptat în organism și astfel are efect prelungit și i se diminuează impactul toxic.

    Trei-frați-pătați sau barba-împăratului este o plantă recunoscută datorită proprietăților sale diuretice și expectorante. Are un ușor efect laxativ, este un bun depurativ și antialergic. Pe lângă proprietățile prezentate mai înainte, preparatul din partea aeriană a acestei plantei, este un bun fluidizant, emolient, tonic și descongestionant.

    Ananasul este benefic pentru digestie, fiind recomandat persoanelor care își doresc să slăbească. Totodată, are proprietăți nutritive, fiind extrem de bogat în vitaminele C, B1 si B6, mangan, cupru si acid folic. Ananasul conține o enzimă numită bromelaină ce ajută la îmbunătățirea metabolismul grăsimilor.

    Merele sunt bune depurative sanguine și antiseptice intestinale, stimulând secreția unei diastaze intestinale bactericide. Ajută la stimularea activității enzimelor și au un ușor efect laxativ. Mai mult decât atât, gustul lor acrisor si proprietățile răcoritoare ale merelor deshidratate ajută la aromatizarea ceaiului, conferă un efectul tonic și reconfortant.

    Roinița este un bun calmant și ajută sistemul digestiv, ajutând la tratarea indigestiei, balonării si diareei. Are o aromă dulce, ajută la o digestie usoara, are efect liniștitor, conferind o stare de bine în condițiile stresului cotidian. În medicina tradiţională această plantă este folosită reglarea psiho-emoţională, normalizarea funcţiei cardiace, ameliorarea proceselor cognitive si armonizarea stării psiho-emoţionale.

    Lemnul dulce ajută la buna funcţionare a stomacului şi a intestinelor, este un bun diuretic și laxativ, ajută la fluidizarea secrețiilor, inclusiv a mucozităților intestinale și mărește motilitatea digestivă. Normalizează colesterolul și greutatea corporală datorită conținutului de acid glicerizinic.

    Florile de soc sunt bune diuretice, laxative, antivirale, antiseptice și antiinflamatoare. Totodată, ajută la eliminarea apei din țesuturi, fiind un medicament natural ce ajută la combaterea obezității, sunt recomandate pentru constipațiile de natură nervoasă, provoacă o transpirație intensă, ajută la eliminarea toxinelor, inhibă senzația de foame și ajută la eliminarea celulitei. 

    Topinamburul ajută la controlul apetitului, îmbunătățește tranzitul intestinal, elimină toxinele și dă o anumită predispoziție spre efort fizic și dinamism, fiind o plantă utilizată în curele de slăbire. 

    Fructul de măceș sunt un bun vitaminizant și astringent. Ajută la eliminarea toxinelor din corp, refac capilarele, reduc permeabilitatea și fragilitatea vaselor capilare, susțin funcționarea glandelor endocrine, stimulează activitatea biliară, ajută la dilatarea arterelor, refac circulația până la nivelul creierului.

    Ceaiul negru este foarte bogat în antioxidanți și este potrivit pentru persoanele care doresc să adopte un stil de viață sănătos. Acest ceai ajută la prevenirea apariției numeroaselor boli precum cancer, reumatism, ulcer, Parkinson, gripă sau hepatită. De asemenea, ajută la ameliorarea durerilor musculare, este un bun energizant, previne apariția cariilor și a tartrului dentar, topește grăsimile și tonifica pielea prevenind apariția ridurilor și a îmbătrânirii.

    Florile de Hibiscus au proprietăți diuretice, tonice, reconfortante, laxative, antioxidante și sunt o sursă deosebită de vitamica C. Ajută la scăderea tensiunii, stimulează activitatea cerebrală îmbunătăţind eforturile intelectuale şi fizice, ajută la reducerea depozitelor de grăsimi instalate pe artere, preîntâmpină degradarea celulelor, combat hipertensiunea arterială și a stresului. Ceaiul din flori de Hibiscus este indicat pentru persoanele care suferă de diabet de tip II, care au deranjamente digestive, stări de oboseală fizică sau psihică prelungită. Poate ține locul cafelei de dimineaţă.

    Frunzele de afin sunt ideale pentru controlul apetitului, stopează senzația de foame, ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, reduc riscul de rezistență la insulină, ajută la reglarea tranzitului intestinal, elimină zaharurile din sânge și sunt benefice pentru persoanele care suferă de balonare. 

    Senna stimulează tranzitul într-un mod blând, fără să creeze dezechilibre electrolitice sau să irite mucoasa colonului. Stimulează motilitatea intestinală, în special cea a intestinului gros și ajută la diminuarea absorbției apei și electroliților.

    Fructul de cocos deshidratat este extrem de bogat în acizi grași saturați și foarte sănătos. Are un indice glicemic redus, iar o cană de fulgi (aproximativ 200g) conține 27g de grăsimi, 3g de proteine, 12g de carbohidrați (în mare parte fibre). Grăsimile cu lanț mediu din nuca de cocos ajută la creșterea consumului de energie comparat cu aceeași cantitate de calorii provenite din grăsimi cu lanț lung. O cantitate de aproximativ 15-30 de grame de grăsimi cu lanț mediu consumate zilnic ajută la creșterea consumului de energie cu 5% (aproximativ 120 calorii/zi), ajutând astfel la slăbirea sănătoasă pe termen lung.

    Merişoarele îmbunătăţesc metabolismul, susțin sistemul digestiv și ajută la slăbit, ajută la eliminarea toxinelor, reduc nivelul de risc cardiac, reglează nivelul normal al colesterolului, sporesc nivelul de HDL (colesterol bun). Totodată, datorită conținutului bogat de antioxidanți, merișoarele luptă împotriva radicalilor liberi care accelerează procesul de îmbătrânire, ajutându-te să arăţi mai tânără şi contribuie la funcționarea mai bună a organele interne. 

    Agrișele sunt benefice pentru imunitate, fiind bogate în vitamina C, conținând de 20 de ori mai multă vitamina C decât portocalele). Doar 100g de agrișe conțin 27,7 mcg de vitamina C, adică 46% din aportul necesar zilnic. Conferă un aspect sănătos și tânăr al pielii, ajută la menținerea acuității vizuale datorită conținutului de vitamina A. Doar 100g de fructe conțin vitamina A 290 UI, adică 10% din doza zilnică. Au un puternic efect laxativ, ajută la relaxare și sunt folosite ca remediu natural împotriva constipației.

    Flavonoidele din coaja de portocală potentează activitatea vitaminei C, ajută la încetinirea creșterii celulelor canceroase, mai ales în cazul cancerului de piele, iar persoanele care consumă în mod regulat coajă de portocală au un risc mai redus de a dezvolta cancer de piele sau de plămâni. Hesperidina din coaja de portocală diminuează nivelul de colesterol din sânge. Coaja de portocală este recomandată de numeroși specialiști în nutriție în curele de slăbire, deoarece crește rata metabolismului și ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor. 

    Coaja de lămâie reduce nivelul colesterolului rău și a tensiunii arteriale datorită conținutului de potasiu, flavonoide și polifenoli. Ca și portocala, lămâia are o aromă placută în amestecurile de plante și fructe din ceaiurile ce contribuie la o funcționare normală a organismului și la detoxifiere.

    Uleiul esențial de portocală este benefic pentru problemele gastrointestinale, fiind recomandat în tratamentul pentru gastrită, ulcer, balonare sau constipație și conferă o aromă plăcută ceaiului. 

    Uleiul esențial de lămâie este un bun antioxidant, ajută la stimularea imunității și digestiei, combate problemele tractului intestinal și conferă o aromă plăcută ceaiului.

    Mod de preparare și administrare

    Se adaugă 1 linguriță de ceai pentru slăbit cu ananas VeroSlim la 250ml de apă clocotită sau 1 lingură de ceai pentru slăbit cu ananas VeroSlim (6g) la 500ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de 10-15 minute, se strecoară și se poate bea chiar și treptat, pe parcursul întregii zile.

    Doza recomandată: 3 sau 4 căni de ceai pentru slăbit cu ananas VeroSlim pe 1 zi, înainte cu 30 de minute de mesele principale (până la ora 18:00). În acest fel, ceaiul suprimă pofta de mâncare și veți consuma mai puține alimente.

    Cura durează timp de 3 luni, după care se face pauză de 1 lună.

    Atenționări

    Nu se administrează la gravide, mame care alaptează, copii sub 12 ani sau persoane care sunt alergice la cel puțin unul din ingrediente.

    Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dieta variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

    VeroSlim
    MF45692
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *