Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India

      Producator: Organic India | Cod: MF45607 | TVA 9% inclus
      59,99 RON
      Cantitate
      Ultimele produse in stoc

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India este un ceai din plante 100% Certificate Organic în UE, SUA și India, cu efect antistres, energizant natural și adaptogen. Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India are efect relaxant și conferă o stare de bine imediat după consum, protejează organismul de efectele negative ale stresului, ajută în stările de anxietate și agitație psihică putând contribui la îmbunătățirea stării psihice, la buna funcționare a digestiei, la sănătatea metabolismului, la sănătatea sistemului imunitar, la susținerea proceselor naturale de detoxifiere, este bogat în antioxidanți, are proprietăți antiinflamatorii și un rol benefic în stările de răceală și gripă.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India

      În India, Tulsi (cunoscut și sub denumirea de Busuioc Sfânt) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” și o plantă sacră, cu putere vindecătoare. 

      Caracteristici: 

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India nu conține organisme modificate genetic, pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice. Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India este produs din ceaiul negru cel mai fin, în combinație cu un amestec extraordinar de condimente nutritive și delicioase și cu apreciatul Tulsi, transformând acest Chai într-o experiență autentică, savuroasă, desăvărșită, fină și plină de sănătate. Tulsi are în compoziție acid ursolic, având rol în inhibarea enzimelor producătoare de inflamații COX-2, și fiind eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor. Chaiul Masala este un amestec autentic și delicios de ceai negru cu ierburi și condimente aromatice, specific Indiei.

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India conține cofeină.

      Cutia conține 100g de produs egale cu 50 de porții.

      O porție este egală cu 1 linguriță cu vârf (aprox. 2g)

      Ingrediente per 100g:

      Amestec organic din: Ceai negru Assam - frunze (Camellia Sinensis) 28%; Scorțișoară - scoarță (Cinnamomum zeylanicum) 18%; Tulsi Krishna - frunze (Ocimum sanctum) 12,6%; Ghimbir - rădăcină (Zingiber officinale) 10%; Tulsi Rama - frunze (Ocimum sanctum) - frunze 9%; Cardamom - semințe (Elettaria cardamomum) 7,5%; Tulsi Vana - frunze (Ocimum gratissimum) 5,4%; Piper negru - fruct (Piper nigrum) 4%; Cuișoare - muguri (Syzygium aromaticum) 2,5%; Nucșoară - Nutmeg - fruct (Myristica fragrans houtt) 1,5%; Nucșoară - Mace - fruct (Myristica fragrans houtt) 1,5%.

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India nu conține gluten – Kosher.

      Mod de administrare:

      Cantitatea recomandată este de câte 1 linguriță de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India, de 3 ori pe zi, sigur pentru folosire pe termen lung.

      Recomandare pentru cele mai bune rezultate: adăugați 1 linguriță cu vârf de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India în 1 ½  căni de apă clocotită, amestecați cu grijă, opriți focul și acoperiți cana pentru 3-5 minute. Se poate adăuga lapte sau îndulcitor, în funcție de preferințe. Strecurați înainte de consum. Consumați maximum 3 căni pe zi de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India. Daca preferați ceai rece, folosiți 2 lingurițe cu vârf de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India și adăugați infuzia peste cuburile de gheață.

      A nu se depăși doza recomandată de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India pentru consumul zilnic.

      În sarcină și alăptare recomandăm consultul medicului înainte de consum. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

      A se păstra ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. A se consuma ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India în decurs de 2 luni de la prima utilizare. A nu se lăsa ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Masala Chai 100g Organic India la îndemâna copiilor.

      MF45607

      Caracteristici

      Produs BIO
      Da
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *