Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India

      Producator: Organic India | Cod: MF45605 | TVA 9% inclus
      36,99 RON
      Cantitate
      Ultimele produse in stoc

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India este un ceai din plante 100% Certificate Organic in UE, SUA si India cu efect antistres si energizant natural, adaptogen, relaxant si ofera o stare de bine imediat dupa consum, ajuta organismul in protectia sa fata de efectele negative ale stresului, este benefic in starile de anxietate si agitatie psihica, creste vitalitatea si rezistenta organismului, ajuta la imbuntatirea starii psihice, ajuta la a avea o buna digestie, sustine procesele naturale de detoxifiere, un metabolism sanatos, incetineste procesele de imbatranire a organismului, sprijina un sistem imunitar bun, este bogat in antioxidanti si ajuta organismul in starile de raceala si gripa.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India

      In India, Tulsi (cunoscut si sub denumirea de Busuioc Sfant) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” si este venerat ca planta sacra, cu putere vindecatoare.

      Caracteristici:

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India nu contine organisme modificate genetic, pesticide sintentice, erbicide, microplastic, ingrasaminte sau alte tratamente chimice. 

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India contine un amestec delicat de Tulsi, fin echilibrat cu musetel linistitor, petale de trandafir si esenta naturala, organica si aromata a trandafirilor.

      O portie este egala cu 1 plic infuzie (aprox. 240ml)

      Cutia contine 18 plicuri pentru infuzie, 28,8g. 

      Ingrediente:

      Amestec organic din: Musetel - flori (Matricaria chamomilla) 34,24%; Tulsi Vana - frunze (Ocimum gratissimim) 16,35%; Tulsi Krishna - frunze (Ocimum sanctum) 14,65%; Tulsi Rama - frunze (Ocimum Sanctum) 14,32%; Trandafir - petale (Rosa centifolia) 10,22%; Iarba de lamaie - frunze (Cymbopogon citratus) 6,13%; Aroma naturala de trandafir egiptean 4,09%

      Tulsi are in compozitie acid ursolic, care ajuta la inhibarea enzimelor producatoare de inflamații COX-2, la stimularea detoxifierii organismului si la reducerea inflamatiilor.

      Musetelul contine multi antioxidanti, este antiinflamator, antistres, linistitor si sprijina sistemului imunitar.

      Petalele de trandafir ajuta la detoxifierea organismului, are rol relaxant si confera ingrijire pielii.

      Iarba de lamaie are rol anxiolitic (anti-anxientate), anti-inflamator, sprijina sanatatea cavitatii bucale, ajuta la scaderea colesterolului din sange.

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India nu contine gluten – Kosher.

      Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India  nu contine cofeina.

      Mod de adiminstrare:

      Se recomanda consumul a cate 1 plic de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India , de 3 ori pe zi, sigur pentru folosire indelungata.

      Recomandare pentru cele mai bune rezultate: intr-o ceasca mare puneti un plic de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India peste care turnati apa fierbite. Adaugati lapte, inlocuitor de lapte sau indulcitor, dupa preferinta. Acoperiti ceasca pentru 5-10 minute. Daca preferati un ceai rece, folositi 2 plicuri de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India cu gheata.

      Nu depasiti doza recomandata de ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India pentru consumul zilnic.

      In sarcina si alaptare recomandam consultul medicului inainte de consum. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata și echilibrata și un mod de viața sanatos.

      A se pastra ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India in decurs de 2 luni de la prima utilizare. A nu se lasa Ceai Tulsi bio (Busuioc Sfant) Trandafir Dulce 18 plicuri Organic India la indemâna copiilor.

      MF45605

      Caracteristici

      Produs BIO
      Da
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *