Radacina de turmeric contine: uleiuri volatile,curcumina( un colorant de culoare galbena), saruri minerale, peptide solubile in apa si polizaharide. Actiune: -stimuleaza eliberarea bilei, -creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele, -actiune antimutagenica,anticancerigena,inhiband dezvoltarea tumorilor canceroase si a metastazelor (cancer de san, de stomac, de colon, de plamani, de piele), -actiune antiinflamatorie, -actiune hepato-protectoare, -antioxidant, -proprietati antibiotice, antibacteriene, antivirale, -imbunatateste circulatia, -antiagregant plachetar, -previne infarctul, -purifica sangele, -reduce nivelul colesterolului, -previne boala Alzheimer si efectele ei, -creste mobilitsatea articulatiilor, tendoanelor, -calmeaza tusea, durerea in gat, inmoaie secretiile bronsice, -cicatrizanta. Mod de utilizare: Se consuma cate o jumatate de lingurita de trei ori pe zi in amestec cu suc de fructe (morcov, mar, portocale, struguri) sau legume. Infuzie din radacina - se prepara din o lingurita de radacina la o cana cu apa, se pot consuma 2 cani pe zi. Pulberea de turmeric are o aroma puternica,de aceea se recomanda folosirea in cantitati mici. Se foloseste in diferite preparate cum ar fi:orezul, in sosuri, in compozitia dressing-ului pentru salate si la prepararea unor prajituri. Amestecat cu miere, turmericul ajuta la eliminarea toxinelor din corp si diminueaza retentia de apa.
MF31775
plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan



 

Scrie un comentariu!


*