Cum să tratezi varicele cu remedii naturale

Multe persoane, în special femeile, suferă de această problemă de sănătate și nu își doresc să își expună picioarele în public din cauza aspectului lor inestetic, iar uneori pot provoca dureri, disconfort, senzația de picioare grele sau chiar complicații. Cauzele apariției vaselor varicoase sunt greutatea corporală, statul în picioare, moștenirea genetică sau chiar vârsta. Alege să tratezi varicele cu remedii naturale!

Cum să tratezi varicele cu remedii naturale

Pentru a preveni și trata varicele este esențial să ai un stil de viață sănătos, să faci sport, să bei suficientă apă și să ai o alimentație corespunzătoare.

1. Extractul de castan sălbatic tratează varicele

Extractul de castan sălbatic este folosit de foarte mult timp, fiind recomandat pentru sistemul circulator, ajutând la susținerea sănătății venelor și este un tratament ideal pentru varice.

Cum să tratezi varicele cu remedii naturale

2. Extractul de sâmburi de struguri tratează venele varicoase

Extractul de sâmburi de struguri este extrem de benefic pentru sistemul circulator, fiind un bun adjuvant pentru varice deoarece ajută la menținerea integrității pereților vasculari, asigură funcționare normală a circulației la nivelul venelor, reduce vâscozitatea sângelui și fragilitatea capilarelor. 

3. Extractul din scoarță de pin este util pentru varice

Extractul din scoarță de pin este util pentru această problemă de sănătate deoarece stimulează circulația sanguină, întărește pereții vaselor de sânge, crește elasticitatea vaselor de sânge, reduce inflamația și simptomele asociate varicelor.

4. Uleiurile esențiale sunt benefice pentru venele varicoase

Cum să tratezi varicele cu remedii naturaleUleiurile esențiale sunt folosite încă din antichitate ca terapie complementară pentru diverse afecțiuni. Printre uleiurile esențiale care te ajută să scapi de varice se enumeră: uleiul esențial de lămâie, uleiul esențial de portocale, uleiul esențial de lemongrass, uleiul esențial de lavandă sau uleiul esențial de rozmarin

5. Ghimpele pădureț este benefic pentru varice

Ghimpele pădureț îmbunătățește circulația sanguină, ajută la refacerea vaselor de sânge slăbite, fiind extrem de util pentru insuficiența venoasă sau varice. Acest ingredient este folosit inclusiv în compoziția cremelor special create pentru a trata varicele și picioarele obosite. 

6. Gotu Kola ajută la tratarea venelor varicoase

Gotu Kola este o plantă tropicală ce ajută circulația sanguină, reduce inflamațiile, durerea, senzația de picioare obosite și grele, ajută la tratarea și prevenirea varicelor.

Cum să tratezi varicele cu remedii naturale

Alege produse special concepute pentru varice și picioare obosite!

Există numeroase produse pentru varice și picioare obosite ce te vor ajuta să combați aceste probleme de sănătate și poți alege să folosești produse naturale sau chiar produse bio pentru a preveni și trata varicele. 

Printre aceste produse se enumeră crema pentru picioare obosite SoliVen de la Bios Line. Este special concepută pentru a trata problemele de circulație periferică deficitară și varice, te ajută să scapi de senzația de picioare grele și obosite, glezne umflate, ajută la refacerea vaselor capilare fragile, conferă hidratare, răcorește picioarele grele și obosite, ajută la reducerea inflamației și are efect imediat asupra picioarelor obosite. Această cremă conține extract din sâmburi de viță de vie, castan, splinuță, ghimpe pădureț și Gotu Kola. Se aplică pe gambe, glezne sau piciorul întreg până la absorbția completă și poate fi folosită de mai multe ori pe zi.