• VEGAN
  • FARA PARABENI
Crema de fata SPF15 Beauty Nectar 50ml Nature's

    Crema de fata SPF15 Beauty Nectar 50ml Nature's

    Producator: Nature's | Cod: MF47060 | TVA 19% inclus
    84,99 RON
    Cantitate
    In stoc

    Crema de față SPF15 Beauty Nectar iluminatoare și de fermitate conține polifenoli de struguri organici, sevă de viță de vie și resveratrol.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Cremă de față SPF15 Beauty Nectar 50ml Nature's

    Crema de față SPF15 Beauty Nectar iluminatoare și de fermitate conține polifenoli de struguri organici, sevă de viță de vie și resveratrol.

    Polifenolii ajută la contracararea acțiunii radicalilor liberi, responsabili de îmbătrânirea prematură, și fac pielea mai rezistentă la agresiunile agenților externi. Seva viței de vie este bogată în nutrienți care favorizează echilibrul microbiomului pielii și ajută pielea să rămână elastică. Resveratrolul, prezent în principal în strugurii roșii, are o acțiune antioxidantă care favorizează activitatea colagenului și a elastinei care susțin pielea.

    O formulă bogată în ingrediente active anti-îmbătrânire în doze studiate pentru a preveni îmbătrânirea celulară.

    Pielea pare reînnoită, hidratată și luminoasă încă de la primele aplicații. 

    Datorită factorului SPF protejează de agenții externi.

    Ingrediente active

    Polifenoli din struguri și tocoferoli: antioxidanți naturali puternici. Încetinesc îmbătrânirea pielii, protejează de agresiunile externe și razele UV.

    Resveratrol: o moleculă naturală prezentă în vinul Chianti care acționează pe două fronturi: pe de o parte previne formarea radicalilor liberi, pe de altă parte blochează acțiunea radicalilor deja prezenți în celulele epidermice și îi neutralizează, împiedicându-i să deterioreze pielea.

    Ulei de sâmburi de struguri: extrem de valoros pentru conținutul ridicat de vitamina F și acizi grași polinesaturați cu puternice proprietăți nutritive și elasticizante.

    Acizi dulci din struguri: exfoliază delicat epiderma, eliberând-o de îngroșări și impurități și promovează reînnoirea celulară.

    - Apa de struguri: extrasă direct din vița de vie, această apă este bogată în săruri minerale și antociani, substanțe cu acțiune protectoare și antioxidantă.

    Zaharuri din struguri: glucoza și fructoza asigură un o hidratare echilibrată a epidermei.

    - Uleiuri esențiale naturale: conferă produselor un parfum plăcut și au o acțiune tonifiantă, emolientă și revitalizantă.

    - Extract de viță de vie roșie: din agricultură ecologică, bogat în procianidine, care luptă împotriva radicalilor liberi și menține pielea elastică și tonifiată.

    Cu extracte vegetale și organice, potrivit pentru vegani, testat pentru nichel, testat dermatologic pe pielea sensibilă.

    Fără parabeni, parafină, uleiuri minerale, siliconi, OMG, SLS, SLES, DEA

    Mod de utilizare

    Crema de față SPF15 Beauty Nectar se aplică dimineața pe față și gât, singură sau după ser.

    Nature's
    MF47060
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *