Silymarin 80/50 Detox Forte 60 capsule Herbagetica

      Silymarin 80/50 Detox Forte 60 capsule Herbagetica

      Producator: Herbagetica | Cod: MF39027 | TVA 9% inclus
      64,99 RON

      Silymarin 80/50 Detox Forte 60 capsule Herbagetica

      Silymarin 80/50 Detox Forte are una dintre cele mai puternice formule din 6 extracte, ce combină cea mai intensă concentrație de armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină. Aceste extracte garantează calitatea.

      Cei mai importanți compuși ai silimarinei sunt: silibina, silibianina și silicristina, cea mai importantă dintre ele fiind silibina. Silymarin 80/50 Detox Forte are o mare cantitate standardizată de Silibină 50%.

      Mecanismul de acțiune a Silibinei este unul complex și extrem de benefic în ceea ce privește protejarea ficatului. Mai exact, Silibina protejează împotriva leziunilor hepatice cauzate de diverse substanțe nocive, consolidând și stabilizând membranele celulare și totodată promovând regenerarea ficatului prin efectul său asupra producerii hepatocitelor noi.

      Silibina ere efecte ce ajută la regenerare celulară a ficatului dovedite în numeroase studii clinice

      Adjuvant în: 

      • hepatite cronice
      • ciroze hepatice
      • tulburări hepatice
      • regenerarea ficatului
      • intoxicații cu ciuperci otrăvitoare sau substanțe toxice

      Contribuie la:

      • stimuleaza secreția și eliminarea bilei
      • protejează ficatul împotriva distrugerilor produse de: grăsimi, alcool, medicamente hepatotoxice, expunere la poluanți, coloranți, conservanți, pesticide.
      • detoxifiant

      Extractul din frunze de Păpădie 4:1

      îmbunătăţește funcţiile hepatice. Este un diuretic puternic, curăţă sângele și sistemul digestiv, ajutând la eliminarea metalelor grele din ţesuturi.

      Extractul de rădăcină de brusture 4:1

      a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul și cel mai important demers pentru apărarea organismului.

      Extractul standardizat de anghinare

      Standardizarea de 2,5% în acid cafeic, principiul activ prezent în extract, ajută la reducerea colesterolului și favorizează secreția biliară.

      Extractul de Schizandra

      În ultimii ani s-au efectuat numeroase studii cu privire la beneficiile pe care extractul de Schizandra le aduce sănătății, datorită compoziției bogate în uleiuri esențiale, acizi și peste 30 de tipuri de lignani, substanțe cu efect puternic antioxidant. Aceștia ajută la detoxifierea și protejarea ficatului în peste 76% din cazurile de afecțiuni hepatice.

      Ghimbirul

      Un studiu apărut în 2012 în publicaţia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arată că, ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutând la bună lui funcţionare. În urma testelor efectuate s-a constatat că prin consumul de ghimbir funcţiile fi catului s-au îmbunătăţit, eliminarea toxinelor s-a făcut mai bine și sângele s-a curăţat. De asemenea, una dintre proprietățile principale ale ghimbirului este creșterea biovalabilității în organism, adică a puterii de absorbție a produsului.

      Ingrediente

      Compoziție per 1 capsulă

      Armurariu extract 40:1 standardizat cu 80% Silimarină și 50% Silibină 310 mg   

      Păpădie extract 4:1 50 mg   

      Brusture extract 4:1 35 mg   

      Anghinare extract 2,5% acid cafeic 30 mg   

      Schisandra extract 4:1 10 mg   

      Ghimbir extract standardizat din rădacină 5% gingerol 5 mg

      Mod de administrare

      1-2 capsule pe zi dimineața

      Precauţii: A se administra cu prudență persoanelor diabetice; poate interacționa cu unele antiinfecțioase (metronidazol) sau cu contraceptive orale la administrare concomitentă.

      Contraindicaţii: persoanelor cu alergie la plante din familia Asteraceae/Compositae, precum și în caz de chist ovarian,ciroză decompensată.

      Herbagetica
      MF39027
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *