Este, la fel ca și cărbunele medicinal obișnuit, obținut prin încălzirea la temperaturi mari, în mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei rețele de micropori. Diferența este că după această ardere, urmează un proces de activare, în care cărbunele este supus la un tratament cu substanțe care-i desfundă porii, mărindu-i astfel eficiența de 6-10 ori. Rezultă un produs cu o capacitate mult mai bună de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substanțe toxice din tubul digestiv.

Compoziție

Cărbune vegetal activat (Carbo ligni), pulbere: 300mg;  capsulă de gelatină.

Mod de administrare

Copii 3-6 ani: 1 capsulă/zi;copii 6-12 ani: 1-2 capsule/zi; copii peste 12 ani și adulți: 1-3 capsule/zi.

Acțiuni

  • contribuie la menținerea unui  pH normal la nivelul stomacului

  • contribuie la funcționarea normală a intestinelor și la procesele normale de excreție a toxinelor și a deșeurilor din organism

Are rol benefic în:

  • Balonare, aerofagie, sindromul colonului iritabil

  • Diaree, toxiinfecții alimentare, colită, colita ulcerativă, rectocolită ulcero-hemoragică

  • Intoxicații cu alcool.

Cărbunele activat are avantajul de a putea fi folosit în cantități mult mai mici decât cărbunele medicinal obișnuit, având însă efecte mai puternice.

Precauții și contraindicații

Constipație cronică.

Prezentare

Flacon cu 60 capsule

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. 

Notificare nr. AA 8238/20.01.2015.

DVR Pharm
MF40651
plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan



 

Scrie un comentariu!


*