Erythritol 500g SpringMarkt

      Erythritol 500g SpringMarkt

      Producator: Springmarkt | Cod: MF41469 | TVA 9% inclus
      36,99 RON

      Erythritol 500g SpringMarkt

      Erythritolul este obținut din glucoză prin fermentare cu drojdie. Gustul tău este aproape la fel de dulce ca cel al zahărului, dar are un conținut foarte scăzut de calorii, nu produce carii și este absorbit foarte bine de organism.

      Beneficii

      - valoarea calorică a acestuia este de 0,2 kilocalorii pe gram

      - se dizolvă foarte rapid atât în apă, cât și în alte lichide

      - nu are efect laxativ și nu produce balonare

      - este un bun antioxidant și protector

      - este indicat pentru persoanele care suferă de diabet

      Se regăsește în mod natural în fructe și alimente fermentate, fiind obținut printr-un proces natural de fermentație. Este sigur pentru sănătate și are o mulțime de beneficii pentru organism, chiar și pentru diabetici.

      Particularități: la dizolvarea în apă răcește soluția, fiind util în special pentru preparate lichide, reci sau preparate solide cu aromă de menta. Este ideal pentru prepararea limonadelor. Este stabil termic până la 160 de grade celsius.

      Înceacă o limoandă care conține acest îndulcitor: se adaugă 3 linguri de erythritol la 500ml de apă, zeamă de la o lămâie și 1/2 de la lime. Nu provoacă foame sau alte probleme, doar 100% sațisfacție și hidratare, fără calorii în plus.

      Springmarkt
      MF41469
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *