• BIO
  • FARA GLUTEN
Malai bio 500g My Bio

    Malai bio 500g My Bio

    Producator: My Bio | Cod: MF26245 | TVA 9% inclus
    17,49 RON
    Cantitate
    In stoc

    Malai bio sau faina de porumb ajuta la diminuarea efectelor stresului asupra organismului. Acest produs este bogat in vitaminele din grupa B, mai ales in vitamina B1, benefice pentru buna functionare a sistemului nervos, a muschilor, a inimii si asupra productiei de globule rosii; 150 grame de porumb acopera aproximativ 25% din cantitatea necesara de vitamina B1 pentru un adult. De asemenea, consumand malai si introducand astfel porumbul in meniul zilnic micsoram riscul aparitiei bolilor cardiovascualre: infarct miocardic, AVC si a cancerului. Acest malai este un produs bio.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Malai bio 500g My Bio

    Faina de porumb este un produs de morărit, o făină alimentară obținută prin măcinarea boabelor uscate de porumb.

    Malai bio este foarte mult folosit în bucătăria sudamericană și în America Centrală.

    Faina de porumb este un ingredient pentru mâncăruri, hrana pentru animale.

    În America, faina de porumb a fost folosita în bucătăria amerindiană încă din antichitate și, după descoperirea Americii și de către europeni, a ajuns în alimentația europeană și s-a răspândit concomitent în toată lumea.

    Punga contine 500g malai bio.

    Ingrediente pentru malai bio My Bio: Faina de porumb 100%

    Faina de porumb contine o cantitate mare de hidrocarburi, amidon, albumine, vitamine din grupa B, vitamina E, fier, fosfor, magneziu, zinc si potasiu. Magneziul, pe care il gasim în porumb completeaza intr-un mod excelent lipsa acestui element datorata bolilor legate de imbatranirea organismului. Vitamina E, un antioxidant abundent in porumb previne artrita, o afectiune articulara foarte frecventa.

    Luteina şi zeaxantina, principalii pigmenţi ai porumbului, ajută la protejarea ochilor şi reduce riscul degenerării maculare şi de apariţie a cataractei. Prin acesti antioxidanţi acest malai bio combate totodată, atât inflamaţiile cronice, cât şi pe cele acute şi protejează împotriva bolilor neurodegenerative, ca Alzheimer, de exemplu.

    Un alt beneficiu pentru sănătate al acestei cereale ţine de doza fibre, de tip insolubil cu precadere, care nu este asorbită la nivelul intestinal în sânge. Fibrele insolubile rămânand în tractul intestinal, cresc volumul bolul fecal, ajutand in felul acesta la eliminarea resturilor din sistem (toxinelor). Rezultatul este mai mult decat imbucurator, aducand numeroase beneficii precum: preveniera sau tratarea constipaţiei, scaderea riscurile de cancer de colon.

    Consumul de porumb pentru cel putin 25 de zile poate determina o crestere cu pana la 7-8% a lungimii totale a retelei de vase de sange mici care poarta numele de „capilare”. De asemenea, aceasta are ca efect scaderea acumularii de toxine in corpul uman, incetinirea proceselor de imbatranire, dar si de imbolnavire organica.

    În bucătăria italiană se face polenta, în Mexic este mult răspândită și agreată tortilla (un fel de turte din mălai). În spațiul românesc, este vorba demămăligă, considerat un aliment de bază tradițional.

    Apa se pune la fiert împreună cu sarea într-un ceaun din tuci de 4 l. Cand apa incepe să fiarbă se adaugă jumatate din faina în ploaie, amestecând continuu. Se lasă sa fiarba la foc domol până când ia consistenţa unei paste. Se adaugă apoi si restul de faina in ploaie amestecând continuu. Se lasă să fiarbă in continuare în funcţie de preferinţă - pentru a obţine o mămăligă mai tare se lasă mai mult). Se răstoarnă pe un platou şi se serveşte caldă cu diferite preparate: sarmale, pui cu smântână, peşte cu usturoi, saramură de peşte, ciulama de carne sau de ciuperci, fasole bătută, cârnaţi fripţi etc. De preferat este sa se rastoarne pe un fund de lemn , si sa se taie cu ata . In tuciul in care s-a facut mamaliga , fara sa fie curatat de terci, se poate fierbe laptele proaspat muls.

    Malaiul My Bio este un produs bio si potrivit pentru vegani.

    My Bio
    MF26245

    Caracteristici

    Fara zahar
    Da
    Fara gluten
    Da
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (1)

    Medie voturi
    5.0 / 5
    1 comentarii
    De ce să adaugi un comentariu?
    Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!
    Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!


     5/5
    minunat
    Pret bun pentru un produs bio.
     (0)
     (0)
    This review has been posted for Malai bio 500g My Bio


     

    Scrie un comentariu!


    *