Nautul contine: proteine ,fibre, fier, fosfor, magneziu, Vitamina B 9 (Folat). Faina de naut este produsa prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri,aceasta metoda pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina produsa este neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata. Proprietati: -proteinele continute de boabele de naut se transforma in corp in aminoacizi, vitali pentru sanatatea tesuturilor din corp, -fibrele ajuta la mentinerea colonul sanatos si reduc valorile colesterolului, -magneziul ajuta la mentinerea densitatii osoase. Mod de utilizare: Faina de naut poate fi folosita la prepararea humusului sau in ghiveciuri, iahnii.
MF31811
plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan



 

Scrie un comentariu!


*