• VEGAN
Gel de dus cu floare de portocal 250ml Panier des Sens

    Gel de dus cu floare de portocal 250ml Panier des Sens

    Producator: Panier des Sens | Cod: MF44247 | TVA 19% inclus
    46,99 RON

    Gel de duș cu floare de portocal 250ml Panier des Sens

    Gelul de duș cu floare de portocal este îmbogățit cu ulei de măsline. Acest produs de îngrijire natural extra-blând și fără SLS. Se transformă într-o spumă fină și cremoasă la contactul cu apa pentru a te bucura de un duș plăcut și un parfum delicat. 

    Acest gel de duș curăță delicat pielea, păstrând echilibrul natural al pielii.

    Uleiul de măsline este cunoscut încă din antichitate pentru proprietățile sale de hidratare, regenerare și catifelare, beneficiile sale sunt multiple și răspund perfect nevoilor pielii uscate. Uleiul de măsline are proprietăți antioxidante care ajută la combaterea îmbătrânirii pielii. O adevărată alchimie a luxului, întârzie îmbătrânirea celulară datorită vitaminei E care combate formarea radicalilor liberi. De asemenea, îmbunătățește calitatea pielii datorită acțiunii sale profunde de hrănire și tonifiere.

    Parfum

    Floare de portocal: Un parfum floral exploziv și acidulat

    Notele de vârf sunt reprezentate de un parfum vegetal de petit grain. Inima dezvăluie floarea de portocal veselă și captivantă, cu note însorite și generoase. Culeasă la începutul primăverii, floarea de portocal are un traseu însorit unic și fermecător. Prospețimea sa citrică reflectă strălucirea mediteraneană, o adevărată odă a luminii.

    Ingrediente

    Gelul de duș cu floare de portocal conține Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Peg-90 Glyceryl Isostearate, Citric Acid, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Benzoate, Potassium Sorbate, Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Laureth-2, Linalool, Geraniol, Limonene, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf Oil, Litsea Cubeba (Yunnan Verbena) Fruit Oil.

    Formula conține 95% ingrediente de origine naturală.

    Mod de utilizare

    Gelul de duș cu floare de portocal se utilizează la duș sau în cadă. Se aplică direct pe pielea udă, se masează și se clătește.  Apoi hidratează-ți pielea cu lapte de corp sau unt.

    A se evita contactul cu ochii, în caz contrar a se clăti cu atenție cu apă timp de câteva minute.

    MF44247
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *