• FARA PARABENI
Sampon si gel de dus tonifiant Cuor di Petali Inattesa 200ml Helan

    Sampon si gel de dus tonifiant Cuor di Petali Inattesa 200ml Helan

    Producator: Helan | Cod: MF46632 | TVA 19% inclus
    61,99 RON
    Cantitate
    In stoc

    Șamponul și gelul de duș tonifiant Cuor di Petali Inattesa este o formulă ușoară care transformă momentul băii sau al dușului într-un ritual de pură plăcere. Spuma sa fină curăță cu delicatețe, păstrează integritatea pielii și a structurii părului, respectând echilibrul fiziologic.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Șampon și gel de duș tonifiant Cuor di Petali Inattesa 200ml Helan

    Șamponul și gelul de duș tonifiant Cuor di Petali Inattesa este o formulă ușoară care transformă momentul băii sau al dușului într-un ritual de pură plăcere. Spuma sa fină curăță cu delicatețe, păstrează integritatea pielii și a structurii părului, respectând echilibrul fiziologic.

    Șamponul și gelul de duș tonifiant Cuor di Petali Inattesa conține surfactanți de origine vegetală, derivați din zaharuri și ulei de palmier de cocos. Este îmbogățit cu apă din petale de trandafiri și extract de ceai verde, cu proprietăți antioxidante, proteine de varză, morcov și lămâie ce au o acțiune de restructurare profundă.

    Structura sa protejează integritatea filmului hidrolipidic fiziologic, aminoacizii și proteinele pielii, îndepărtând în același timp eficient orice impuritate.

    Ingrediente

    Șamponul și gelul de duș tonifiant Cuor di Petali Inattesa conține Aqua/Water, Caprylyl/Capryl Glucoside, Coco-Glucoside, Parfum/Fragrance, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Rosa Centifolia / Rosa Muscosa Flower Extract, Camellia Sinensis (Chinese Tea) Leaf Extract, Glycerin, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydrolyzed Lemon Protein, Hydrolyzed Carrot Protein, Hydrolyzed Kale Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Citrate, Caprylhydroxamic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Geraniol

    Nu conține parabeni, fenoxietanol, SLS, SLES, coloranți, PEG, EDTA

    Mod de utilizare

    Se aplică o cantitate suficientă de șampon și gel de duș tonifiant Cuor di Petali Inattesa pe un burete sau pe mână și, după o spălare temeinică, se clătește ușor.

    Nu irită și nu provoacă usturimi la ochi. Formula delicată îi permite să fie folosit chiar și în fiecare zi pentru un păr întotdeauna perfect.

    Produs potrivit în special pentru pielea delicată.

    MF46632
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *