Imunitate cu 7 ciuperci F163 63 capsule Fares

      Imunitate cu 7 ciuperci F163 63 capsule Fares

      Producator: Fares | Cod: MF19038 | TVA 9% inclus
      55.99 RON
      Cantitate
      In stoc

      Imunitate cu 7 ciuperci este un supliment alimentar ce susține imunitatea și ajută la susţinerea proceselor de apărare ale organismului faţă de microorganismele potenţial patogene.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2025

      Imunitate cu 7 ciuperci F163 63 capsule Fares

      Imunitate cu 7 ciuperci este un supliment alimentar ce susține imunitatea și ajută la susţinerea proceselor de apărare ale organismului faţă de microorganismele potenţial patogene.

      Suplimentul ajută la protejarea feței de radiaţii, stimulează producerea de interferon, ajută la reducerea efectelor negative ale chimioterapiei, este util în stări de oboseală persistentă și convalescenţă. Este un adaptogen și tonic general ce ajută organismul să se adapteze la stres, suprasolicitare fizică şi psihică. Protejează ficatul și rinichii datorită proprietăților antioxidante ale ciupercilor.

      Beneficiile ingredientelor

      Reishi mai este cunoscută sub denumirea de Ganoderma. Conţine aproximativ 400 de compuşi bioactivi diferiţi care îi conferă numeroase efecte: imunomodulator, protector faţă de radiaţii, protector hepatic şi renal, antioxidant, adaptogen. Cercetările au evidenţiat că prin conţinutul de ß-glucani, Ganoderma ajută la stimularea activității celulelor sistemului imunitar, crește producția de interferon şi susţine procesele naturale de apărare ale organismului față de microorganismele potenţial patogene.

      Shiitake este un excelent aliment folosit pe scară largă în Japonia, dar şi o ciupercă utilă pentru sănătate deoarece stimulează sistemul imunitar şi tonifierea organismului. Conţine lentinan, un tip specific de polizaharide, cunoscute ca beta-D-glucani. Prin studii clinice, s-a demonstrat că aceștia din urmă au o activitate imunomodulatoare, antioxidantă, hepatoprotectoare și de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene.

      Maitake este recunoscută în special pentru proprietăţile sale imunostimulatoare şi antioxidante conferite de nivelul ridicat de beta-glucani.

      Enokitake este o ciupercă comestibilă, intens cultivată în Asia, apreciată atât pentru gustul său, cât și pentru beneficiile sale pentru sănătate. Cercetările științifice au descoperit în compoziția sa lectine și beta-D-glucani, substanțe care îi conferă importante proprietăți antioxidante, hepatoprotectoare și de susținere a proceselor naturale de apărare ale organismului față de microorganismele potenţial patogene.

      Tremella fusciformis este o specie de ciupercă comestibilă foarte populară în bucătăria chineză, numită și ”ciuperca de zăpadă”. Prin acțiunea polizaharidelor, principalii săi constituenți bioactivi, această ciupercă activează sistemul imunitar prin stimularea formării de limfocite (globule albe), ajută la protejarea ficatului, favorizează reducerea colesterolului și este un bun antioxidant.

      Polyporus umbellatus este o ciupercă răspândită în special în America de Nord, fiind mai rar întâlnită în Europa și Asia. Aceasta conține polizaharide care contribuie la stimularea activității imunitare a organismului și la protejarea celulelor împotriva radicalilor liberi prin efectul antioxidant, precum și ergosterol, care îi conferă acțiune protectoare asupra rinichilor.

      Ghebele de miere, cunoscute și ca ”ghebe tomnatice”, sunt o specie de ciuperci comestibile și foarte gustoase. Studiile științifice au demonstrat prezența în compoziția lor a polizaharidelor cu activitate imunostimulatoare.

      Ingrediente

      Imunitate cu 7 ciuperci conține:

      - Extract uscat 10:1 de Reishi (Ganoderma tsugae) standardizat în min. 30% polizaharide 96 mg

      - Extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes) standardizat în min. 30% polizaharide 96 mg

      - Extract uscat 10:1 de Maitake (Grifola frondosa) standardizat în min. 30% polizaharide 96 mg

      - Enokitake (Flammulina velutipes) 48 mg

      - Tremella fuciformis  48 mg

      - Extract uscat de Polyporus umbellatus standardizat în min. 30% polizaharide  48 mg

      - Ghebe de miere (Armillaria mellea) 48 mg

      Mod de administrare

      Copii 10-14 ani: se recomandă să se consume câte 2 capsule de Imunitate cu 7 ciuperci pe zi, la o oră după masă.

      Copii de peste peste 14 ani şi adulţi: se recomandă să se consume câte 1 capsulă de Imunitate cu 7 ciuperci de 3 ori pe zi, la o oră după masă. Ultima administare să nu fie mai târziu de ora 18.

      Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule de Imunitate cu 7 ciuperci pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

      Durata curei este de 3-6 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

      Atenționări

      Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

      Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

      Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

      La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

      Utilizarea concomitentă cu anticoagulante timp îndelungat poate creşte riscul de sângerare, datorită prelungirii timpului de coagulare.

      Acest produs nu se administrează timp de o lună după vaccinare.

      Asocieri recomandate

      Pentru creşterea imunităţii se recomandă asocierea acestui produs cu comprimate masticabile Echinacea cu propolis – F170, Vitamina C naturală – F164, sau ceai Imunitate.

      Sfaturi 

      Pentru o imunitate optimă se recomandă un regim alimentar bogat în vitaminele B6, B12, C, E, beta-caroten şi minerale (fier, zinc) care stimulează mecanismele de apărare ale organismului. Acestea se regăsesc în fructele proaspete (citrice, cătină, mere, fructe de pădure, kiwi, căpşuni, caise), în legumele de culoare roşie, portocalie, galbenă şi verde (morcovi, tomate, ardei, dovleac, broccoli, spanac, porumb, ceapă roşie, usturoi etc.) consumate crude sau preparate cât mai uşor (fierte în abur, coapte), cereale integrale, ciuperci, seminţe şi oleaginoase neprăjite, uleiuri vegetale presate la rece, iaurt şi chefir (conţin lactobacili care ajută refacerea florei intestinale şi a imunităţii), produse apicole (polen, propolis, păstură, lăptişor de matcă).

      Se recomandă reducerea consumului de alimente rafinate care sărăcesc organismul de săruri minerale şi vitamine, alimente procesate şi conservate, dulciuri şi produse de patiserie, zahăr alb (se înlocuieşte cu miere, sau zahăr brun), îndulcitori artificiali, consumul de băuturi carbogazoase, alcool, tutun, cafea.

      Pentru o imunitate bună a organismului menţineţi un program de viaţă cât mai ordonat, cu somn la ore potrivite, realizaţi zilnic exerciţii fizice, ieşiţi în natură cât mai des posibil.

      MF19038
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *