• FARA GLUTEN

APILAND TONICUL APICULTORULUI 20 FIOLE

Producator: APILAND | Cod: MF11270 | TVA 9% inclus
134,99 RON
Cantitate
In stoc

Comenzile se livreaza in 24-48 ore.

Intro

Tonicul apicultorului este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe antivirale și antimicrobiene.

 

Tonicul apicultorului ApiLand are următoarele beneficii:

 

Întărește sistemul imunitar

Protejează organismul de viroze și infecții

Combate stresul și oboseala

Înlătură nevrozele, depresiile, neurastenia

Îmbunătățește memoria și procesul de învățare

 

Ce este tonicul apicultorului?

 

Tonicul apicultorului este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe antivirale și antimicrobiene. Fiecare fiolă conține un amestec perfect de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen, ceea ce îl face un adevărat cocktail de sănătate. Practic, consumând acest elixir înlocuim o întreagă farmacie!

 

Beneficiile tonicului apicultorului

 

Produsele stupului sunt uimitoare, ele fiind în același timp alimente și medicamente, atât pentru albine, cât și pentru oameni. Punerea acestora la un loc, nu face decât să scoată la iveală proprietatile cu totul speciale ale produselor apicole, iar tonicul apicultorului este unul dintre aceste produse de excepție.

 

Tonicul apicultorului conține un amestec de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen aflate în concentrații optime.

 

Lăptișorul de matcă pur aduce un aport de vitamine semnificativ acestui cocktail de sănătate - tonicul apicultorului. În natură, lăptișorul de matcă pur este o substanță cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale, iar acest lucru îi permite să crească mult mai mare decât o albină lucrătoare și să trăiască de 40-50 de ori mai mult decât o albină obișnuită. În plus, lăptișorul de matcă o protejează de orice posibilă îmbolnăvire pe regină, fapt care ar putea pune în pericol existența întregului stup.

 

Lăptișorul de matcă are efecte uluitoare și asupra organismului nostru. Datorită componentelor pe care le conține, lăptișorul de matcă este renumit pentru întărirea sistemului imunitar, stimularea activității cerebrale, eliminarea insomniei și a oboselii.

 

Efectul lăptișorului de matcă se vede și în încetinirea proceselor de îmbătrânire, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. De asemenea, tonicul apicultorului este benefic pentru memorie și pentru capacitatea de învățare și de concentrare intelectuală.

 

Un alt component al tonicului apicultorului este mierea crudă. Mierea a fost folosită încă din antichitate atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. În zilele noastre, mierea este un aliment popular și beneficiile pentru sănătate ale mierii sunt recunoscute și apreciate.

 

Mierea este deosebit de hrănitoare și are proprietăți antibacteriene și antivirale. De asemenea, aceasta reprezintă o sursă bună de antioxidanți. În plus, mierea conține fitonutrienți care contribuie la o stare bună de sănătate.

 

Pe lângă lăptișor de matcă și miere, tonicul apicultorului conține propolis purificat. Propolisul le permite albinelor să se apere de orice microbi, bacterii și virusuri care ar putea îmbolnăvi stupul.

 

Propolisul este bogat în flavonoide și polifenoli, având puternice proprietăți antioxidante. Prezența propolisului în tonicul apicultorului stimulează formarea de anticorpi, întărind astfel sistemul imunitar.

 

Polenul aduce numeroase beneficii tonicului apicultorului. Polenul este bogat în fibre, vitamine (A, C și K) și acționează benefic asupra stomacului, ficatului, bilei și a colonului, ajutând la normalizarea tranzitului intestinal. Mai mult, polenul contribuie la îmbunătățirea capacității de concentrare.

 

Compoziția tonicului apicultorului

 

Fiecare fiolă (10ml) conține:

 

Apă purificată

Miere polifloră 4000 mg

Lăptișor de matcă pur 1000 mg

Extract de polen 500 mg

Extract de propolis 50 mg

 

Mierea este o sursă de sănătate pentru organism, proprietățile curative și cosmetice ale acesteia fiind cunoscute încă din timpuri străvechi. Mierea polifloră prezintă efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene.

 

Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINĂ, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursă de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi.

 

Lăptișorul de matcă pur conține toată paleta de aminoacizi esențiali (18 la număr) care nu pot fi sintetizați de organism. În plus, are cel mai mare conținut natural de acid pantotenic (vitamina B5) care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare.

 

Polenul este foarte bogat în minerale, conține bioflavonoide, care reprezintă un important factor cu efecte anticancerigene, dar și aminoacizi, vitamine, enzime și coenzime, precum și o serie de alți compuși benefici din punct de vedere nutrițional.

 

Un alt component important al tonicului apicultorului este propolisul purificat. Acesta este bogat în flavonoide și polifenoli, având puternice proprietăți antioxidante, antifungice și antibacteriene.

 

Administrarea tonicului apicultorului

 

Doza uzuală recomandată:

 

Copii - 1 fiolă/zi

Adulți - 1-2 fiole/zi

 

Se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.

 

Mod de păstrare a tonicului apicultorului

 

Tonicul apicultorului se păstrează la temperatura camerei.

APILAND
MF11270

Caracteristici

Fara zahar
Da
Fara gluten
Da
plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Comentarii (1)

Medie voturi
5.0 / 5
1 comentarii
De ce să adaugi un comentariu?
Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!
Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!


 5/5
Excelent
A fost livrat foarte repede si a ajuns in stare perfecta
 (0)
 (0)
This review has been posted for APILAND TONICUL APICULTORULUI 20 FIOLE


 

Scrie un comentariu!


*