Carpicon S Supozitoare cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant

Producator: ELZIN PLANT | Cod: MF18287 | TVA 19% inclus
25,19 RON
Cantitate
In stoc

Supozitoarele Carpicon S cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant au o actiune antimicrobiana, cicatrizanta, antiinflamatoare, fiind folosite pentru tratarea anexitei, chisturilor ovariene, uterului fibromatos, hemoroizillor, fisurilor anale, afectiunilor prostatei, ajuta la inlaturarea durerilor menstruale, reduce durerile lombare, ajuta la relaxarea articulatiilor si muschilor.

Comenzile plasate de luni pana vineri pana in ora 14:00 se vor livra in 24 de ore.

Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 14:00 vor fi livrate in 48 de ore.

Supozitoarele Carpicon S cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant au o actiune antimicrobiana, cicatrizanta, antiinflamatoare, fiind folosite pentru tratarea anexitei, chisturilor ovariene, uterului fibromatos, hemoroizillor, fisurilor anale, afectiunilor prostatei, ajuta la inlaturarea durerilor menstruale, reduce durerile lombare, ajuta la relaxarea articulatiilor si muschilor.

Ingrediente

Supozitoarele Carpicon S cu propolis contin extract de propolis, extract uleios de rasina de conifere, ceara de albine, apilarnil, ulei de palmier.

Mod de utilizare

Pentru femei: se aplica intrarectal 1 supozitor Carpicon S cu propolis de 2-3 ori pe zi, incepand cu ziua a 5-a a ciclului menstrual timp de 21 zile, 5 luni.

Pentru barbati: se aplica intrarectal 1 supozitor Carpicon S cu propolis de 2-3 ori pe ze, in caz de crize hemoroidale, timp de 21 de zile/luna, 3-4 luni.

ELZIN PLANT
MF18287

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan 

Scrie un comentariu!


*