Carpicon S Supozitoare cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant

      Carpicon S Supozitoare cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant

      Producator: Elzin Plant | Cod: MF18287 | TVA 19% inclus
      29,99 RON
      Cantitate
      In stoc

      Supozitoarele Carpicon S cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant au o actiune antimicrobiana, cicatrizanta, antiinflamatoare, fiind folosite pentru tratarea anexitei, chisturilor ovariene, uterului fibromatos, hemoroizillor, fisurilor anale, afectiunilor prostatei, ajuta la inlaturarea durerilor menstruale, reduce durerile lombare, ajuta la relaxarea articulatiilor si muschilor.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      Carpicon S Supozitoare cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant

      Supozitoarele Carpicon S cu propolis 1,5g 10 blistere Elzin Plant au o actiune antimicrobiana, cicatrizanta, antiinflamatoare, fiind folosite pentru tratarea anexitei, chisturilor ovariene, uterului fibromatos, hemoroizillor, fisurilor anale, afectiunilor prostatei, ajuta la inlaturarea durerilor menstruale, reduce durerile lombare, ajuta la relaxarea articulatiilor si muschilor.

      Ingrediente

      Supozitoarele Carpicon S cu propolis contin extract de propolis, extract uleios de rasina de conifere, ceara de albine, apilarnil, ulei de palmier.

      Mod de utilizare

      Pentru femei: se aplica intrarectal 1 supozitor Carpicon S cu propolis de 2-3 ori pe zi, incepand cu ziua a 5-a a ciclului menstrual timp de 21 zile, 5 luni.

      Pentru barbati: se aplica intrarectal 1 supozitor Carpicon S cu propolis de 2-3 ori pe ze, in caz de crize hemoroidale, timp de 21 de zile/luna, 3-4 luni.

      Elzin Plant
      MF18287
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *