BIOS LINE NEOMAMMA CREMA ANTIVERGETURI 200 ML

Producator: BIOS LINE | Cod: CX0024737 | TVA 19% inclus
62,99 RON
Cantitate
In stoc

Comenzile plasate de luni pana vineri pana in ora 14:00 se vor livra in 24 de ore.

Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 14:00 vor fi livrate in 48 de ore.

BIOS LINE NEOMAMMA CREMA ANTIVERGETURI

200 ML

Ingrediente: FVF (factor vegetal de fermitate), Acizi alfa-hidroxi, Ulei de Migdale dulci, Unt de Shea. Neomama este un tonic şi tratament pentru elasticitatea pielii care ajuta la prevenirea şi reducerea aspectului vergeturilor in timpul şi dupa sarcina. Acesta ajuta, de fapt, pentru a contracara relaxarea tesuturilor pielii şi restabileste tonusul şi elasticitatea, in special in zone ca stomacul, bustul şi şoldurile. Inima de formulare este F.R.F. (un amestec de extracte de plante ca: Lapte de ciulin, Alchemilla, Coada Calului, Peptide de soia, grau, Lucerna şi Ridiche), care ajută la imbunatatirea tonusului şi elasticitatii pielii. Formula conţine, de asemenea acizi alfa-hidroxi (acizi din fructe dulci), care ofera un efect de netezire si regenerare, ulei de migdale dulci şi unt de Shea, care hranesc pielea şi o pastreaza hidratata. Nu contine: Parabeni, uleiuri minerale. Testate dermatologic si pentru Nichel.

Cand se foloseste: In timpul si dupa sarcina, pentru a reduce riscul aparitiei vergeturilor cutanate. Instructiuni de utilizare: Aplicati de cateva ori pe zi pe burta, piept, corp; masati pana la absorbtia completa. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: Bios Line spa

Importator si distribuitor: MAROZA NATURAL SRL, Bucuresti, Bld. Dacia, Nr. 107, Et.1, Camera105, Sector 2, Tel.:0724.000.592.

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj. Lot nr: vezi ambalaj.

EAN. 8030243006592

MF13402

Comentarii (1)

Medie voturi
5.0 / 5
1 comentarii
De ce să adaugi un comentariu?
Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!
Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!


 5/5
eficienta pentru femeile insarcinate
de cand sunt insarcinata il folosesc si este extrem de eficienta
 (0)
 (0)
This review has been posted for BIOS LINE NEOMAMMA CREMA ANTIVERGETURI 200 ML


 

Scrie un comentariu!


*