Serum antiage double lifting 30ml Bema Bio

      Serum antiage double lifting 30ml Bema Bio

      Producator: Bema | Cod: MF41178 | TVA 19% inclus
      89,99 RON
      Cantitate
      In stoc

      Cu probiotice, enzime și extracte subcritice H2O, acest serum antiage double lifting 30ml Bema Bio, prin formula sa de gel cu enzime de spirulină îmbunătățește și ajută la hidratarea pielii, pentru o piele vizibil mai sănătoasă.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      Serum antiage double lifting 30ml Bema Bio

      Isoflavonele de ovăz și soia oferă un efect de lifting imediat și de lungă durată, combinat cu probioticele, care ajută la stimularea reînnoirii celulelor și a producției de colagen. Zi de zi, pielea va fi vizibil regenerată și tonificată.

      Stevia extrasă în apă subcritică reduce aspectul ridurilor cu un mecanism asemănător retinolului, pentru o piele cu aspect mai tânăr și mai sănătos.

      Mod de folosire: acest serum antiage double lifting 30ml Bema Bio se aplică de două ori pe zi pe față și decolteu, și se masează până la absorbția completă. Pentru un efect sporit, se recomandă utilizarea produsului în combinație cu Double Lifting Cream. Utilizare externă.

      MF41178

      Caracteristici

      Produs BIO
      Da
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *