BIOS LINE SOLIVEN CREMA MASAJ PICIOARE OBOSITE 100ML

Producator: BIOS LINE | Cod: MF13382 | TVA 19% inclus
44,99 RON
Cantitate
In stoc

Comenzile plasate de luni pana vineri pana in ora 14:00 se vor livra in 24 de ore.

Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 14:00 vor fi livrate in 48 de ore.

BIOS LINE CREMA MASAJ PENTRU PICIOARE OBOSITE 100ML

Cu efect imediat asupra picioarelor obosite! Senzatia de greutate a picioarelor, gleznele umflate si vasele capilare fragile sunt cele mai intanite simptome de circulatie periferica deficitara. Pot aparea sporadic sau frecvent si pot fi ereditare sau din cauza stilului de viata. Aceasta formula cosmetica se recomanda pentru masajul picioarelor cu circulație periferică deficitară și varice. Principiile active din plante sunt combinate sinergic in aceasta formula cosmetica pentru revigorarea si revitalizarea picioarelor obosite, cu efectele stimulativ-decongestionante a picioarelor umflate. Ofera o senzatie de confort si hidratare, stimuleaza circulatia venoasa, calmeaza si racoreste picioarele grele si inflamate.

Ingrediente active: Extract din samburi de Vita de vie, Castan, Splinuta, Ghimpe paduret, Gotu kola. Nu contine: alcool, parabeni, parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe gambe, glezne sau intregul picior, prin masaj usor, pana la absorbtia completa. Se poate folosi ori cate ori este nevoie pe parcursul zilei. Pentru uz extern.

Producator: Bios Line spa

Importator si distribuitor: MAROZA NATURAL, Bucuresti, Bld. Dacia, nr 107, et.1, sector 2.

A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj

EAN:8030243006882

MF13382

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan 

Scrie un comentariu!


*