Ceai de frunze de rozmarin D132 50g Fares
- susţine funcțiile hepatice și biliare;
- contribuie la stimularea producerii sucurilor digestive;
- contribuie la o digestie mai bună a grăsimilor;
- prezintă proprietăți antioxidante;
- ajută la revigorarea organismului.
Ingrediente
Frunzele plantei Rosmarinus officinalis L. (Lamiaceae) conţin ulei volatil în care predomină camfenul, borneolul şi camforul, acid rosmarinic, flavone, triterpene, saponine, tanin, vitamina C.
Mod de administrare
Uz intern: se beau 2 căni cu ceai pe zi.
Uz extern: se aplică comprese.
Preparare: Uz intern: peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Uz extern: se fierbe o lingură plantă în 200 ml apă timp de 5-10 minute, apoi se strecoară.
Atenţionări: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
Nu este indicat femeilor însărcinate.
Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Comentarii (0)
Nu exista comentarii momentan