Ceaiul de papadie este recomandat pentru afectiunile ficatului si ale splinei, sustine secretiile digestive (gastrice, pancreatice si intestinale) pentru producerea si eliminarea bilei, contribuie la detoxifierea organismului.

Contribuie la:

- sustinerea producerii si eliminarii bilei;
- sustinerea secretiilor digestive (gastrice, pancreatice si intestinale);
- cresterea poftei de mancare;
- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp;
- normalizarea tranzitului intestinal incetinit;
- detoxifierea organismului;
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

ACTIUNI: tonic amar, coleretic si colagog, stimulent al secretiilor exocrine (salivare, gastrice, pancreatice si intestinale), eupeptic, laxativ, diuretic, diaforetic, depurativ, antiinflamator, antioxidant, hipoglicemiant, antitumoral, creste pofta de mancare.

Administrare:

- pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa;
- maceratul la rece - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese;
- infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.

Contraindicatii:

Intoleranta la papadie.

MF16486

Fisa tehnica

Fara zahar
Da
Fara gluten
Da
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Ceai de papadie 50g Dacia...

6,49 lei