• FARA GLUTEN
Ceai glicemonorm 50g Dacia Plant

    Ceai glicemonorm 50g Dacia Plant

    Producator: Dacia Plant | Cod: MF16467 | TVA 9% inclus
    7,79 RON
    Cantitate
    In stoc

    Ceaiul Ceaiul glicemonorm 50g Dacia Plant contine mai multe plante ce ajuta la mentinerea glicemiei in limite normale si nu contine coloranti sau conservanti.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Ceai glicemonorm 50g Dacia Plant

    Ceaiul glicemonorm 50g Dacia Plant contine mai multe plante ce ajuta la mentinerea glicemiei in limite normale si nu contine coloranti sau conservanti.

    Ingrediente

    Ceaiul glicemonorm contine afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (20%); brusture (Arctium lappa) - radacina (20%); papadie (Taraxacum officinale) - parti aeriene (20%); dud (Morus nigra) - frunze (10%); mesteacan (Betula pendula) - frunze (10%); fasole (Phaseolus vulgaris) - teci fara seminte (10%); urzica (Urtica dioica) - parti aeriene (10%).

    Mod de administrare

    Produs pentru uz intern.

    Pulberea cu administrare sublinguala – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita de ceai glicemonorm de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.

    Maceratul la rece – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica. Se adauga o lingurita de ceai glicemonorm la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

    Infuzia – se adauga 2 lingurite cu ceai glicemonorm la 250 ml de apa clocotita si se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei. Ulterior se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

    In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

    Contraindicatii

    Ceaiul glicemonorm este contraindicat daca aveti intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

    MF16467

    Caracteristici

    Fara zahar
    Da
    Fara gluten
    Da
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *