• CONVENTIONAL
Ceai de menta 80g Esenta Plant

    Ceai de menta 80g Esenta Plant

    Producator: Esenta Plant | Cod: MF43784 | TVA 9% inclus
    12,99 RON
    Cantitate
    In stoc

    Ceaiul de menta 80g Esenta Plant are actiune tonica, antiseptica, revigoranta. Ajuta la detoxifierea hepatica, la evacuarea bilei in intestin, trateaza digestia lenta, este folosit ca adjuvant in tratamentul dischineziei biliare, este utilizat pentru a trata litiaza renala, diareea, colicii si spasmele gastro-intestinale, starile de greata, balonarea, raceala, durerile reumatice, guturaiul, urticaria.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Ceai de menta 80g Esenta Plant

    Ceaiul de menta 80g Esenta Plant are actiune tonica, antiseptica, revigoranta. Ajuta la detoxifierea hepatica, la evacuarea bilei in intestin, trateaza digestia lenta, este folosit ca adjuvant in tratamentul dischineziei biliare, este utilizat pentru a trata litiaza renala, diareea, colicii si spasmele gastro-intestinale, starile de greata, balonarea, raceala, durerile reumatice, guturaiul, urticaria.

    Mod de administrare

    Pentru uz intern: Se adauga 1-2 lingurite de ceai de menta la o cana de 250ml apa clocotita. Se lasa la infuzat acoperit timp de 10-15 minute dupa care se strecoara. Se recomanda sa se consume 2-3 cani de ceai de menta pe zi.

    Pentru uz extern: Se prepara o infuzie concentrata. Se adauga 4-5 linguri de ceai de menta la 1L de apa clocotita si se fac comprese sau bai locale.

    Este contraindicat in constipatia cronica.

    Esenta Plant
    MF43784
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *