• FARA GLUTEN

Ceai de obligeana 50g Dacia Plant

Producator: DACIA PLANT | Cod: 10031 | Greutate: 0.050 kg | TVA 19% inclus
5,39 RON
Cantitate
In stoc

Ceaiul de obligeana 50g Dacia Plant este utilizat pentru a stimula digestia si funtionarea normala a sistemului nervos, a imbunatati memoria, a normaliza secretia gastrica, biliara, intestinala, a creste pofta de mancare, pentru a reduce disconfortul de la nivelul aparatului osteo - articular si spasmele ce pot aparea la nivelul tubului digestiv si al cailor biliare.

Comenzile plasate de luni pana vineri pana in ora 14:00 se vor livra in 24 de ore.

Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 14:00 vor fi livrate in 48 de ore.

Ceaiul de obligeana 50g Dacia Plant este utilizat pentru a stimula digestia si funtionarea normala a sistemului nervos, a imbunatati memoria, a normaliza secretia gastrica, biliara, intestinala, a creste pofta de mancare, pentru a reduce disconfortul de la nivelul aparatului osteo - articular si spasmele ce pot aparea la nivelul tubului digestiv si al cailor biliare.

Ingrediente

Ceaiul de obligeana contine obligeana (Acorus calamus) - radacini.

Mod de administrare

Pentru uz intern:

Pulberea cu administrare sublinguala – planta se macina fin utilizand o rasnita electrica. Se ia 1/4-1/2 lingurita rasa de ceai de obligeana de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.

Maceratul la rece – se adauga o lingurita de ceai de obligeana la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Infuzia – se adauga o lingurita de ceai de obligeana la 250 ml apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2 cani cu infuzie de ceai de obligeana pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Decoctul – se adauga 2 lingurite de ceai de obligeana la 250 ml de apa clocotita, se fierbe timp de 15 minute, dupa care se lasa la racit, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2 cani cu decoct pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Pentru uz extern:

- pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul aparatului osteo-articular se aplica local sub forma de cataplasme, care se obtin astfel: 2-3 linguri cu pulbere fin macinata se amesteca cu apa calda astfel incat sa formeze o pasta care sa poata fi aplicata extern. Deasupra se aplica un pansament ocluziv, care sa poata mentine cataplasma la locul afectat minim 3 ore.

In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Contraindicatii

Ceaiul de obligeana este contraindicat pentru sarcina, alaptare, copii mici, intoleranta la obligeana.

MF16483

Caracteristici

Fara zahar
Da
Fara gluten
Da

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan 

Scrie un comentariu!


*