Tianli 1 fiola 10ml

      Tianli 1 fiola 10ml

      Producator: | Cod: MF47413 | TVA 19% inclus
      27,99 RON
      Cantitate
      Produsul nu este în stoc

      Tianli 1 fiola este un produs premium ce ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale si a erectiilor. Produsul se asimileaza rapid datorita formei sale lichide. Ajuta barbatii care isi doresc sa-si creasca performantele sexuale, previne ejacularea prematura, Contribuie la cresterea libidoului si virilitatii masculine. Ajuta la obtinerea unor performante sexuale mai intense si orgasme mai intese. Are efect tonic asupra organismului si astfel contactele sexuale vor fi mai intense si placerea maxima pentru ambii parteneri. Mai mult decat atat, are efect sigur si rapid ce poate dura pana la 2-3 zile de la administrare si este un produs sigur 100%. In intreaga lume exista mii de barbati care au folosit acest produs si atesta eficacitatea lui.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      Tianli 1 fiola

      Tianli este un produs premium ce ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale si a erectiilor. Tianli ajuta la cresterea impulsului sexual Acest produs contribuie la obtinerea unor erectii ferme si de lunga durata. De asemenea, ajuta la prevenirea disfunctiilor erectile si sexuale. Produsul se asimileaza rapid datorita formei sale lichide, ajuta barbatii care isi doresc sa-si creasca performantele sexuale, previne ejacularea prematura, ajuta la cresterea libidoului si virilitatii masculine, ajuta la obtinerea unor performante sexuale mai intense si orgasme mai intese, are efect tonic asupra organismului si astfel contactele sexuale vor fi mai intense si placerea maxima pentru ambii parteneri. Mai mult decat atat, are efect sigur si rapid ce poate dura pana la 2-3 zile de la administrare si este un produs sigur 100%. In intreaga lume exista mii de barbati care au folosit acest produs si atesta eficacitatea lui.

      Produsul a fost utilizat la inceput la curtea imperiala din China in urma cu mai multi ani pentru revigorarea organismului si imbunatatirea libidoului. Reteta Tianli a fost dezvoltata si autorizata de cercetatorii chinezi pentru utilizare pe termen lung fara contraindicatii sau reactii adverse.

      Specialistii il recomanda in cazul impotentei si anumitor disfunctii sexuale pentru a imbunatati functiile aparatului genital masculin. Mentine fermitatea erectilor. Contribuie la prelungirea actului sexual si rezistenta organismului. Pentru aceste probleme, este recomandat sa se consume in cure de 16 zile sau cu administrare pe o perioada mai mare.

      Ingrediente Tianli 1 fiola :

      Tianli contine 1,9 ml Xanthium Spinosum, 1,9 ml Lycium barbarum, 1,9 ml Polygonum multillorum, 1,9 ml Tribulus Terrestris, 0,7 ml Rhodiola Rosea,

      0,7 ml Moringa Oleifera, 0,7 ml  Eleutherococcus senticosus (radicini Ginseng siberian), 0.3 ml Alcool.

      Ingredientele utilizate sunt atent culese, pregatite si extrase pentru a-si pastra beneficiile.

      Mod de administrare Tianli 1 fiola :

      Se bea o sticluta de Tianli cu 45-60 de minute inainte de raportul sexual. Efectul poate dura pana la 2-3 zile de la administrarea Tianli.

      Se recomanda cate 1 fiola de Tianli pe zi pentru intretinerea sanatatii, iar pentru tratament o cura de 16 zile.

      Atentionari

      A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

      Nu se recomanda utilizarea bauturilor alcoolice inainte de administrarea Tianli.

      Tianli se administreaza cu prudenta la persoanele cu hipertensiune si afectiuni cardiovasculare.

      Administrarea produsului Tianli concomitent cu bauturile alcoolice nu este indicata.

      Tianli nu este recomandat adolescentilor.

      Recomandari

      Pentru sustinerea energiei organismului, se recomanda un consum mai mare de proteine si hidrocarbonati inainte de contactul sexual. Pe perioda actului sexual consumati energie si de aceea este bine sa mancati inainte deoarece durata contactului sexual se prelungeste mai mult decat de obicei si se poate repeta de asemenea de mai multe ori.

      MF47413
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      S-ar putea sa-ti placa

      Comentarii (1)

      Medie voturi
      5.0 / 5
      1 comentarii
      De ce să adaugi un comentariu?
      Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!
      Pentru că ajuți pe alții împărtășindu-le experiența ta!


       5/5
      Pentru o noapte de vis
      Sotul meu a luat acest produs si am avut parte de cateva nopti de vis. Cu siguranta nu o sa le uit prea curand. A avut...
       (0)
       (0)
      This review has been posted for Tianli 1 fiola 10ml


       

      Scrie un comentariu!


      *