Spray cu Propolis si Acid alfa lipoic 50ml Hypericum

      Spray cu Propolis si Acid alfa lipoic 50ml Hypericum

      Producator: Hypericum | Cod: MF43493 | TVA 19% inclus
      37,99 RON

      Spray cu Propolis si Acid alfa lipoic 50ml Hypericum

      Acest produs face parte din grupa terapeutică a produselor adjuvante în afecțiuni dermatologice, ale cavității bucale și afecțiuni ale tractului respirator superior. Efectele terapeutice ale propolisului au fost cunoscute înca din cele mai vechi timpuri, el fiind apreciat ca unul dintre cele mai eficiente medicamente găsite în natură datorită componentelor chimice multiple, devenind cel mai valoros produs apicol. Datorită componenților săi, propolisul are proprietăți bactericide și bacteriostatice, intervine în distrugerea unor paraziți intestinali, dar mai ales, devine cel mai puternic medicament natural antiinfecțios.

      Rol bacteriostatic, cicatrizant și antiinflamator.

      Ingrediente

      Tinctură de propolis 80%, acid alfa lipoic, apă demineralizată, glicerină farmaceutică.

      Mod de administrare

      Intern: Se administrează 1-2 pufuri de 3-5 ori pe zi, de la distantă de 10-15 cm prin pulverizare. Extern: Se aplică local la nivelul zonelor afectate, de 3-5 ori pe zi sau la nevoie.

      Hypericum
      MF43493
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *