Biosept Forte A22 20 capsule Fares

   Biosept Forte A22 20 capsule Fares

   Producator: Fares | Cod: MF46616 | TVA 9% inclus
   52,99 RON
   Cantitate
   In stoc

   Biosept Forte conține 8 uleiuri esenţiale și 1 extract uleios concentrat. Este un bun antiviral ce ajută la reducerea puterii de infectare a virusurilor și chiar le inactivează încă de la primele administrări, prin scăderea conținutului de ATP (adenozin trifosfat).

   Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
   Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

   Biosept Forte A22 20 capsule Fares

   Biosept Forte conține 8 uleiuri esenţiale și 1 extract uleios concentrat. Este un bun antiviral ce ajută la reducerea puterii de infectare a virusurilor și chiar le inactivează încă de la primele administrări, prin scăderea conținutului de ATP (adenozin trifosfat).

   Biosept Forte este recomandat pentru persoanele care suferă de infecții respiratorii de natură virală. Are efect imediat și absorbţie rapidă datorită formulei pe bază de uleiuri esențial.

   Beneficiile ingredientelor

   Negrilica este o plantă originară din ţările est europene şi caspice. Dioscorides a denumit-o Melanthion, Plinius a denumit-o Git, iar Charlemagne a cultivat această plantă în fermele imperiale de pe domeniul său. Seminţele de Nigella au fost prezente în London Pharmacopoeia cel târziu în 1721, dar au fost prezente şi în Pharmacopoeia of India.

   La începutul secolului XVI, alchimistul şi medicul Paracelsus a folosit roiniţa pentru a-și prepara elixirul vitae, prin care mărturisea că va revigora şi întări organismul uman, aducându-l aproape de imortalitate. În zilele noastre roiniţa este o plantă consacrată, fiind utilizată de foarte mult timp şi este recunoscută pentru efectul liniştitor general asupra organismului.

   Copaiba este un arbore veşnic verde, din pădurile umede din America de Sud. Acest arbore a fost menţionat pentru prima dată în manuscrisul unui călugăr care a trăit în Brazilia între 1570 şi 1600. Este o sursă de oleo-răşină cunoscută sub numele de balsam de copaiba. Balsamul de copaiba este obţinut din trunchiul copacului şi a fost folosit pe scară largă de către popoarele native americane, utilizările fiind preluate în curând şi de către europeni.

   Uleiul esenţial de rozmarin, are un conţinut destul de bogat de camfor, o aromă cu note ierboase, lemnos - camforate, balsamice, care conferă o senzaţie reconfortantă, de prospeţime. În secolul al XVI-lea a fost inclus în celebrul parfum Aqua Reginae Hungariae alături de salvie şi ghimbir.

   Extras din specia Cymbopogon martini, uleiul esenţial de Palmarosa are o aromă florală şi este bogat în geraniol. A fost studiat în ani 1997-1998 de două echipe de cercetători pentru efectul său inhibitor pe mai multe tipuri de tulpini bacteriene.

   Melaleuca viridiflora este un arbore înrudit cu arborele de ceai, regăsit în continentul Australian, în Papua - Noua Guinee şi Noua Caledonie. Uleiul esenţial al acestui arbore, bogat în cineol, mai este cunoscut sub denumirea de ulei de Niaouli şi este utilizat tradiţional pentru efectele sale prompte.

   Menta este o plantă folosită încă din antichitate. Calităţile curative ale mentei au fost menţionate în lucrările medicilor antici precum Hippocrates şi Paracelsus, iar Lonicerus, în 1564, scria despre acesta în ediţia a III-a a publicaţiei Synopsis Stirpium Britannicum. Power și Kleber au propus pentru prima dată, în 1894, estimarea mentolului în uleiul de mentă, cunoscut ca având efect antiseptic local, şi pe care în zilele noastre îl ştim cel mai bine pentru calităţile sale de a uşura respiraţia, aroma lui plăcută degajând căile respiratorii şi aducând o notă de prospeţime.

   Tămâia este cel mai probabil primul produs odorant folosit de om, Egiptul importându-l din India încă din anul 1500. Rezina obţinută din speciile de tămâie a fost folosită în ceremonii religioase de la începuturile istoriei scrise. A fost una dintre cele patru plante folosite pentru prepararea Balsamului de Ierusalim, creat în 1719 în farmacia mănăstirii Saint Savior din vechiul oraş Ierusalim. Tămâia indiană, are un miros răşinos balsamic şi un gust acrişor - amărui, oarecum aromat.

   Aroma și mirosul scorţișoarei sunt conferite de aldehida cinamică, compus care constituie în jur de 90% din uleiul esenţial al acesteia. A fost izolată din uleiul esenţial de scorţișoară în 1834 de Jean-Baptiste Dumas și Eugène-Melchior Péligot și sintetizată în laborator de chimistul italian Luigi Chiozza în 1854. Printre altele, scorţişoara susţine sănătatea tractului respirator superior şi are un efect tonic.

   Ghimbirul este un tonic aromatic foarte cunoscut. A fost menţionat în Farmacopeile chinezeşti, în Ayur-Vedas Susrutas, în literatura sanscrită, dar şi în scrierile grecilor şi romanilor antici. Paracelsus, Dioscorides şi Plinius îl tratau ca pe un condiment. Răspândirea sa în Europa s-a produs foarte rapid, la începutul secolului XI fiind înregistrat deja în scrierile anglo-saxone.

   Ingrediente

   Biosept Forte conține:

   - ulei de floarea soarelui 100 mg;

   - ulei gras de negrilică (Nigellae sativae oleum) 100 mg;

   - uleiuri  esențiale de: roiniță (Melissae aetheroleum) 60 mg, copaiba (Copaiferae aetheroleum) 40 mg, rozmarin (Rosmarini aetheroleum) 20 mg, palmarosa (Cymbopogoni martini aetheroleum) 20 mg, niaouli (Melaleucae viridiflorae aetheroleum) 20 mg, mentă (Menthae aetheroleum) 10 mg, tămâie (Boswelliae aetheroleum) 10 mg, scorțișoară (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg; extract de rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) standardizat în min 15% gingeroli 10 mg.

   Produsul este 100% natural și nu conține excipienţi.

   Mod de administrare

   Pentru adulți și copii peste 12 ani:

   - În prima zi: se recomandă să se consume câte 1 capsulă de Biosept Forte de 6 ori pe zi.

   - În a doua zi: se recomandă să se consume câte 1 capsulă de Biosept Forte de 5 ori pe zi.

   - În a treia zi: se recomandă să se consume câte 1 capsulă de Biosept Forte de 4 ori pe zi.

   - Din a patra zi: se recomandă să se consume câte 1 capsulă de Biosept Forte de 3 ori pe zi, până la 8 zile.

   La nevoie se poate repeta cura după o pauză de 2 săptămâni. Se administrează de preferință la o oră după masă, sau între mese.

   Atenționări

   Nu se recomandă în caz de ulcer gastroduodenal şi gastrită acută, la copii sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. 

   Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

   Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

   Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

   Asocieri recomandate

   Pentru eliminarea disconfortului respirator produsul poate fi asociat cu comprimatele Biosept Plus-A24, capsule Biosept-A5, sau cu produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sau sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, sau ceai Bronhofit-R17 sau ceai P-pulmonar-R14.

   Sfaturi

   Pentru a elimina disconfortul respirator și a favoriza expectorația evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli.

   MF46616
   plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

   Comentarii (0)

   Nu exista comentarii momentan    

   Scrie un comentariu!


   *