• BIO
  • VEGAN
Lapte demachiant bio delicat pentru ten normal sau uscat Rise & Shine 245ml Urtekram

    Lapte demachiant bio delicat pentru ten normal sau uscat Rise & Shine 245ml Urtekram

    Producator: Urtekram | Cod: MF47293 | TVA 19% inclus
    46,99 RON
    Cantitate
    Ultimele produse in stoc

    Laptele demachiant bio delicat pentru ten normal sau uscat Rise & Shine respectă protecția naturală a pielii, îndepărtând cu grijă, dar eficient, machiajul și impuritățile, pentru o piele perfect curată, proaspătă și hidratată. 

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Lapte demachiant bio delicat pentru ten normal sau uscat Rise & Shine 245ml Urtekram

    Laptele demachiant bio delicat pentru ten normal sau uscat Rise & Shine respectă protecția naturală a pielii, îndepărtând cu grijă, dar eficient, machiajul și impuritățile, pentru o piele perfect curată, proaspătă și hidratată. O formulă hrănitoare care nu usucă pielea. Conține ingrediente precum uleiul de migdale, de cocos și de jojoba și Aloe Vera hidratantă. Pentru pielea normală până la uscată. Certificat de Ecocert Cosmos Organic, de origine 100% naturală și vegan. 

    Ingrediente

    Laptele demachiant bio delicat pentru ten normal sau uscat Rise & Shine conține Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Propanediol, Cocos Nucifera Oil*, Shea Butter Ethyl Esters, Glycerin**, Glyceryl Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Zea Mays Starch*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Aqua, Parfum, Geraniol, Limonene.

    * Ingrediente din agricultură bio

    **  Realizate folosind ingrediente bio

    Mod de utilizare

    Se aplică o cantitate mică de lapte demachiant bio delicat pentru ten normal sau uscat Rise & Shine pe o dischetă de bumbac și se masează delicat pielea până la curățarea acesteia.

    Pentru uz extern. 

    MF47293

    Caracteristici

    Produs BIO
    Da
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *