- BIO
Unt ghee bio 200ml Amrita
Producator: Amrita | Cod: MF47243 | TVA 9% inclus
Unt clarificat organic (ghee) este folosit ca ingredient alimentar și este caracterizat de o aromă dulce și delicată de nuci.
Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024
Unt ghee bio 200ml Amrita
Unt clarificat organic (ghee) este folosit ca ingredient alimentar și este caracterizat de o aromă dulce și delicată de nuci. Poate fi folosit ca produs de îngrijire corporală în Ayurveda și aromoterapie.
Untul Ghee bio pur este perfect pentru prăjirea la temperatură înaltă, precum și pentru a prepara terci, supe sau tocane.
Untul Ghee topit este produs prin încălzirea untului la foc mic până când toată apa se evaporă, substanțele solide din lapte se separă, iar untul se transformă în ulei transparent auriu. Mâncarea făcută cu unt Ghee capătă o aromă unică.
Gustul bun nu este singurul avantaj al acestui unt. Untul de ghee este perfect pentru gătit la temperatură înaltă: apa (care fierbe la 100°C) este evaporată, iar substanțele solide din lapte (care începe să ardă la 125 °C) sunt îndepărtate în timpul procesului de preparare. Untul topit este ideal pentru soteuri, înăbușire, prăjire la tigaie și prăjire adâncă. Pentru terci untul Ghee dă strălucire, pentru supe sau sosuri oferă o nuanță gălbuie și îmbunătățește proprietățile nutritive.
Untul Ghee este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate în Ayurveda.
Ingrediente
Unt organic clarificat* (grăsime din lapte 99,8%, apă 0,2%)
* ingrediente provenite din agricultură bio
Modalitate de păstrare
Produsul nedeschis se păstrează la temperatura camerei într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider și utiliza în termen de 3 luni.
Valori nutriționale medii la 100g unt ghee bio
Valoare energetică 3693 kJ / 898 kcal
Grăsimi 99,8g
- din care saturate 65g
Carbohidrați <0,1g
- din care zaharuri <0,1g
Proteine <0,1g
Sare <0,1g
Comerț certificat ABG RO-ECO-018
Comentarii (0)
Nu exista comentarii momentan