• FARA GLUTEN
  • FARA ZAHAR
  • FARA CONSERVANTI
Vitamina D3 2000UI 120 capsule Nature's Way

    Vitamina D3 2000UI 120 capsule Nature's Way

    Producator: Nature's Way | Cod: MF31216 | TVA 9% inclus
    69,99 RON
    Cantitate
    In stoc

    Vitamina D3 2000UI este indicată pentru a menține sănătatea oaselor și a dinților, susține atât absobția, cât și folosirea normală a calciului și fosforului, menține nivelului optim de calciu, ajută în procesul de diviziune celulară, stimulează funcționarea normală a sistemului imunitar și a celui muscular.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Vitamina D3 2000UI 120 capsule Nature's Way

    Vitamina D3 2000UI este indicată pentru a menține sănătatea oaselor și a dinților, susține atât absobția, cât și folosirea normală a calciului și fosforului, menține nivelului optim de calciu, ajută în procesul de diviziune celulară, stimulează funcționarea normală a sistemului imunitar și a celui muscular.

    Ingrediente

    Vitamina D3 (colecalciferol) are 50 mcg (2000 UI).

    Vitamina D3 2000UI nu conține gluten, zahăr, drojdie, grâu, soia, lactate, coloranți, arome sau conservanți artificiali.

    Mod de administrare

    Se recomandă să se consume 1 capsulă de Vitamina D3 2000 UI pe zi la masă sau conform recomandării unui consultant de specialitate.

    Contraindicații

    Nu se recomandă consumul de Vitamina D3 2000 UI persoanelor diagnosticate cu afecțiuni renale, hipercalcemie sau hipercalciurie decât la recomandarea unui medic specialist.

    Nature's Way
    MF31216

    Caracteristici

    Fara zahar
    Da
    Fara gluten
    Da
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *