• VEGAN
  • FARA GLUTEN
Fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line

    Fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line

    Producator: Bios Line | Cod: MF45939 | TVA 9% inclus
    67,99 RON
    Cantitate
    In stoc

    Fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line este un supliment ce conține fier în doze mari sub formă de comprimate cu eliberare treptată, lipsit de aroma caracteristică de fier. Conține fier din trei surse organice cu absorbție graduală și 3 timpi de eliberare ceea ce protejează împotriva disconfortului gastric care este adesea asociat cu aportul acestui mineral.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line

    Fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line este un supliment ce conține fier în doze mari sub formă de comprimate cu eliberare treptată, lipsit de aroma caracteristică de fier. Conține fier din trei surse organice cu absorbție graduală și 3 timpi de eliberare ceea ce protejează împotriva disconfortului gastric care este adesea asociat cu aportul acestui mineral.

    Tehnologia inovatoare cu eliberare controlată în trei etape, împreună cu cele 3 forme de fier (bisglicinat, pidolat și fumarat) permit absorbția treptată a fierului pe tot parcursul zilei, prin urmare o utilizare mai bună de către organism.

    - prima eliberare: după 1 oră de la administrare

    - a doua eliberare: între 2 și 3 ore de la administrare

    - a treia eliberare: între 3 și 4 ore de la administrare

    Fierul este un mineral esențial pentru funcționarea întregului organism, iar atunci când lipsește, se instalează oboseala și extenuarea. Fierul, împreună cu vitamina B12 și acidul folic, contribuie la formarea globulelor roșii, la reducerea oboselii sau a extenuării și la funcționarea normală a sistemului imunitar, iar vitamina C crește absorbția fierului. De asemenea, fierul joacă un rol în procesul de diviziune celulară, contribuie la transportul normal al oxigenului către țesuturi și la metabolismul energetic.

    Carența de fier este una dintre cele mai frecvente carențe, mai ales la femeile aflate la vârsta fertilă, însărcinate sau care alaptează si se manifestă prin stări de slăbiciune, oboseală și extenuare. De asemenea, persoanele care au o activitatea sportivă intensă sau țin diete vegane și vegetariene au nevoie mai mare de fier.

    Absorbția fierului este mai ridicată cu cât este mai mare necesarul acestuia. Cu toate acestea, nu tot fierul luat pe cale orală este absorbit, de aceea poate fi avantajos să se administreze cantități mici în timp pentru a maximiza absorbția.

    Potrivit pentru vegani.

    Ingrediente

    Fier din trei surse organice, vitamina C, vitamina B12, acid folic și beta-caroten

    Fără lactoză sau gluten. 

    Conținut per 1 capsulă de fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line

    Fier 30,0 mg (214,3*)

    - din care bisglicinat 10,00 mg

    - din care fumarat 10,00 mg

    - din care pidolat 10,00 mg

    Vitamina C 180,0 mg (225*)

    Vitamina B12 18,0 mcg (720*)

    Acid folic 400,0 mcg (200*)

    Beta-caroten 7,5 mg

    * VNR = Valori de referință pentru nutrienți conform Regulamentului UE nr. 1169/2011

    Mod de administrare

    Se recomantă să se consume 1 comprimat de fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line pe zi, cu un pahar de apă sau alt lichid, de preferabil pe stomacul gol.

    Atenționări

    A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani.

    A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

    Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată sau un mod de viață sănătos.

    A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei, ferit de razele soarelui și de contactul cu apa.

    Studii clinice

    TOLERABILITATE ȘI EFICACITATE TESTATE CLINIC

    Tolerabilitatea și eficacitatea fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line au fost confirmate într-un studiu clinic efectuat pe 40 de gravide, în care produsul a fost folosit pentru a combate deficiențele acestui mineral. Femeile însărcinate au cosumat câte 1 comprimat de fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line pe zi și acestea au făcut examenul hemoleucogramă la momentul inițial, la a 14-a săptămână, a 34-a săptămână și a 36-a săptămână de sarcină (sfârșitul tratamentului). În același timp a fost evaluată și tolerabilitatea la tratament.

    INTEGRARE EFICIENTĂ

    În urma tratamentului cu fier FerPlus Tre-Tard 30mg 30 comprimate Principium Bios Line, nivelurile hemoglobinei au rămas stabile și nu au scăzut, ceea ce afectează în general 41,8% dintre femeile însărcinate și care, în multe cazuri, duce la anemie în timpul sarcinii.

    ABSENȚA EFECTELOR ADVERSE

    Nu au existat episoade de vărsături, arsuri la stomac, diaree sau constipație, adesea asociate cu suplimentarea cu fier. Doar o femeie a raportat greață la sfârșitul tratamentului fără a întrerupe administrarea acestui mineral.

    CONFORMITATE 100%

    Toate femeile și-au administrat tratamentul datorită absenței efectelor adverse.

    MF45939
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *