• Pret redus
  • 25%
  • VEGAN

Vopsea pentru par blond 7N Herbatint

Producator: Herbatint | Cod: MF44613 | TVA 19% inclus
52,49 RON
69,99 RON
Cantitate
In stoc

Vopseaua pentru păr blond 7N Herbatint cu 8 extracte organice naturale conferă o culoare naturală de lungă durată, acoperă 100% firele de păr albe, conferă strălucire și vitalitate părului, hrănește și protejează scalpul și părul. Are o concentrație scăzută de peroxid de hidrogen (3%) și cu toate acestea permite obținerea culorii dorite.  

Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

Vopsea pentru par blond 7N Herbatint

Vopseaua pentru păr blond 7N Herbatint cu 8 extracte organice naturale conferă o culoare naturală de lungă durată, acoperă 100% firele de păr albe, conferă strălucire și vitalitate părului, hrănește și protejează scalpul și părul. Are o concentrație scăzută de peroxid de hidrogen (3%) și cu toate acestea permite obținerea culorii dorite.  

Pachetul conține: un flacon de vopsea pentru păr blond 7N 60ml Herbatint, un flacon de revelator (oxidant) 60ml, o mostră de șampon pentru păr normal 15ml, o mostră de balsam regenerant Royal Cream 15ml, o pereche de mânuși și un prospect pentru utilizare. 

Vopseaua pentru păr blond 7N este testată dermatologic și este potrivită pentru pielea sensibilă. 

Ingrediente

Vopseaua pentru păr blond 7N conține Laureth-4, propilen glicol, apă, PEG-2 oleamină, etanolamină, acid oleic, extract de frunze de Aloe Vera, extract de frunze de alunul vrăjitoarelor, extract de frunze de mesteacăn, extract de rădăcină de echinacea, extract de coajă de nuc, extract de rădăcină de rubarbă, extract de scoarță de chinină, ulei de Meadowfoam PEG-75, ulei de semințe de Meadowfoam, p-fenilendiamină, tetrasodiu EDTA, 4-clororesorcinol, 2-metilresorcinol, m-aminofenol, clorură de cetrimoniu, simeticonă, metabisulfit de sodiu, glicerină.

Vopseaua pentru păr blond 7N nu conține amoniac, parabeni, parafină, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. 

Mod de utilizare

Pe un păr nevopsit se poate obține deschiderea nuanței părului cu până la maximum 2 tonuri cu vopseaua Herbatint.

Amestecați o cantitate egală de culoare și revelator (oxidant) într-un bol de plastic sau de sticlă (nu folosiți un bol de metal). Cantitatea depinde de lungimea și volumul părului. Amestecați cu o pensulă până obțineți o consistență de tip gel și aplicați-o pe părul uscat și nespălat, începând de la rădăcini. Lăsați să acționeze timp de 40 de minute, iar apoi clătiți bine până când apa este complet limpede. Înclinați-vă capul în timp ce vă clătiți astfel încât vopseaua să nu intre în ochi. Ulterior aplicați șamponul Herbatint, iar după folosiți balsamul regenerant Herbatint Royal Cream. Lăsați să acționeze timp de 5 minute și apoi clătiți bine. 

Observație

A nu se confunda cu Henna. 

MF44613
plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan



 

Scrie un comentariu!


*