• BIO
  • VEGAN
Vopsea de par Vegetal Color Pure Caramel Power RT04 100g Herbatint

    Vopsea de par Vegetal Color Pure Caramel Power RT04 100g Herbatint

    Producator: Herbatint | Cod: MF46240 | TVA 19% inclus
    84,99 RON
    Cantitate
    In stoc

    Vopseaua de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04 este o vopsea de păr 100% organică, obținută utilizând o combinație de ierburi tinctoriale de înaltă calitate și plante Ayurvedice. Este un tratament de înfrumusețare care hrănește și reface firele de păr și scalpul.

    Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
    Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

    Vopsea de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04 100g Herbatint 

    Herbatint Vegetal Color

    Vopseaua de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04 este o vopsea de păr 100% organică, obținută utilizând o combinație de ierburi tinctoriale de înaltă calitate și plante Ayurvedice. Este un tratament de înfrumusețare care hrănește și reface firele de păr și scalpul.

    Nu sunt adăugate substanțe chimice, iar plantele sunt cultivate în mod responsabil în India, fără a utiliza pesticide sau îngrășăminte. Plantele folosite provin din cultivarea responsabilă din Rajasthan și respectă standardele europene de calitate pentru produsele cosmetice. Fără coloranți artificiali, picramat sau orice alte substanțe chimice, această vopsea de păr organică este obținută doar din cea mai fină parte a plantei de henna și a altor plante pentru a păstra toate proprietățile de vopsire.

    Herbatint Vegetal Color

    Calitatea vopselei de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04 este verificată în fiecare etapă de producție, de la plantare pâna la împachetare. A trecut cu succes numeroase testări și este un produs certificat.

    Nu trebuie să fii expertă pentru a te vopsi cu vopseaua de păr Vegetal Color. Poți alege nuanța dintre cele 8 amestecuri. Nuanțele sunt gata preparate și echilibrate, pentru a-ți oferi un rezultat intens, care se adaptează părului tău natural.

    Nuante vopsea Herbatint Vegetal Color

    Datorită pulberilor microfine, experiența cu acest produs este plăcută și eficientă, fiind ușor de amestecat, aplicat și clătit, având un rezultat intens al culorii. Culoarea rezultată va fi unică.

    Herbatint Vegetal Color

    Ambalajul vopselei de păr Vegetal Color este fabricat din hârtie reciclabilă. Herbatint este împotriva testării pe animale, iar vopseaua de păr Vegetal Color este potrivită pentru vegani. Nu conține accesorii de unică folosință pentru a evita producerea deșeurilor și reducerea uzului de plastic.

    Ingrediente

    Vopseaua de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04 conține:

    - Henna* - colorează și oferă structura

    - Indigo* - colorează și disciplinează

    - Amla* - are proprietăți de antioxidare și tonifiere

    - Ziziphus* - fixează culoarea și adaugă luminozitate

    - Eucalyptus* - reîmprospătează și decongestionează

    - Aloe Vera* - protejează și hrănește

    - Turmeric* - evidențiază șuvițele aurii și revitalizează

    - Chamomile* - calmează și intensifică blondul

    * 100% din ingrediente provin din agricultură organică.

    Vopseaua de păr Vegetal Color este certificată COSMOS ORGANIC de Ecocert Greenlife.

    Vopseaua de păr Vegetal Color este testată dermatologic.

    Ce conține fiecare pachet de vopsea de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04?

    Fiecare vopsea de păr Vegetal Color conține 2 pachețele de produs (de 50g fiecare) și intrucțiunile de folosire printate pe interiorul ambalajului.

    De ce ai nevoie pentru vopsire?

    - un bol din ceramică, lemn sau sticlă (nu din metal)

    - un instrument pentru amestecat

    - o pensulă pentru aplicare sau poți folosi mâinile

    - apă călduță

    - o cască de duș sau folie alimentară

    - o pereche de mănuși 

    - un prosop vechi

    Instrumente necesare pentru vopsirea cu Herbatint Vegetal Color

    Ce cantitate de produs trebuie folosită în funcție de lungimea și structura părului?

    - pentru părul scurt/fin 50g 

    - pentru părul mediu sau lung 50-100g 

    - pentru părul foarte lung/fir gros 100-200g

    Câtă apă trebuie folosită la prepararea amestecului?

    Cantitatea de apă trebuie să fie de trei ori mai mare decât cantitatea de pulbere. De exemplu, la 150ml de apă caldă se folosesc 50g de pulbere. Amestecul este gata când are consistența cremoasă a unui iaurt.

    Cum se prepară vopseaua de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04?

    Se toarnă pulberea într-un vas din ceramică, lemn sau sticlă (nu din metal). Se adaugă apa călduță și se amestecă cu ajutorul unui tel sau a unei furculiței. Pentru a păstra proprietățile benefice ale plantelor și abilitățile lor de vopsire, este de preferat să nu folosești apă clocotită. Amestecul este gata când se obține o pastă netedă și cremoasă. 

    Timp de acționare: 60 de minute

    Cum se aplică vopseaua de păr Vegetal Color Pure Caramel Power RT04?

    1. Aplică vopseaua pe părul curat, umed, dar nu ud. Începe aplicarea de la rădăcini, folosind o pensulă sau chiar mâinile. Masează pentru a asigura o bună distribuire a produsului. 

    2. După ce ai acoperit rădăcinile, conținuă pe lungimea firului de păr și masează fiecare secțiune.

    3. Pentru a menține o temperatură constantă pe toată durata timpului de acționare, înfășurează părul în folie alimentară sau folosește o cască de duș.

    4. După scurgerea timpului de acționare, clătește bine până nu mai sunt urme de produs pe păr și scalp. Nu folosi sampon, dar după clătire, poți aplica un balsam fără silicon pe lungimea firului de păr. Așteaptă 48 de ore până la spălarea părului, în acest interval culoarea se va fixa perfect. Nu folosi șampoane sau tratamente de păr pe bază de silicon după vopsire, pentru că acestea impiedică henna să acționeze.

    Aplicare vopsea de păr Herbatint Vegetal Color

    Culoarea obținută prin aplicarea vopselei de păr Vegetal Color nu iese la spălat dar în timp își pierde din intensitate. În zilele următoare vopsirii, culoarea va oxida pe păr și va continua să se modifice în procesul de fixare. Dacă folosești acest tip de vopsea pentru prima dată, se recomandă reaplicarea după câteva săptămâni. Pentru a păstra culoarea proaspătă, se recomandă revopsirea după aproximativ 40 de zile.

    Scanează următorul cod QR și urmărește instrucțiunile de utilizare pe YouTube.

    Cod QR instrucțiuni de utilizare vopsea de păr Herbatint Vegetal Color

    Tehnica de vopsire în două etape

    Tehnica de vopsire în două etape ajută la buna acoperire a părului alb.

    1. Execută prima aplicare folosind Henna Love Power RT05, procentul mare de Lawsonia conținut în acestă nuanță crează o legatură cu keratina pregătind următorul nivel de colorare.

    2. Când timpul de acționare s-a scurs, clătește bine produsul de pe păr și usucă părul cu ajutorul unui prosop. Firele de păr alb vor avea acum o nuanță portocalie.

    3. Aplică a doua culoare, de exemplu Warm Chestnut Power RT03 și lasă să acționeze. La sfârșit clătește bine, aplică balsam fără silicon și usucă părul cu feonul. Vei vedea că firele albe sunt complet acoperite.

    Tehnica de vopsie in 2 etape - Herbatint Vegetal Color

    MF46240

    Caracteristici

    Produs BIO
    Da
    plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Comentarii (0)

    Nu exista comentarii momentan



     

    Scrie un comentariu!


    *