• Pret redus
  • 20%

Zahar de mesteacan 500g Springmarkt

Producator: Springmarkt | Cod: MF10428 | TVA 9% inclus
27,19 RON
33,99 RON
Cantitate
In stoc

Zahar de mesteacan 500g Springmarkt este un indulcitor natural ce se absoarbe mai rapid decat zaharul, are putine calorii si este usor alcalin. Zahar de mesteacan (Xylitolul) ajuta la scaderea greutatii corporale, reduce pofta de mancare, ajuta la digestie, nu afecteaza dantura, tine glicemia in limite normale, imbunatateste digestia, reduce riscul de osteoporoza, remineralizeaza oasele, previne aparitia cariilor. Datorita proprietatilor sale poate fi utilizat de persoanele care sufera de diabet zaharat.

Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

Zahar de mesteacan 500g Springmarkt

Zahar de mesteacan - 500g - Springmarkt este un indulcitor natural ce se absoarbe mai rapid decat zaharul, are putine calorii si este usor alcalin. Zaharul de mesteacan (Xylitolul) ajuta la scaderea greutatii corporale, reduce pofta de mancare, ajuta la digestie, nu afecteaza dantura, tine glicemia in limite normale, imbunatateste digestia, reduce riscul de osteoporoza, remineralizeaza oasele, previne aparitia cariilor. Datorita proprietatilor sale poate fi utilizat de persoanele care sufera de diabet zaharat.

Mod de utilizare zahar de mesteacan 500g :

Zahar de mesteacan poate fi folosit pentru indulcirea ceaiului, cafelei, in prepararea prajiturilor si a bauturilor, inlocuind cu succes zaharul.

Springmarkt
MF10428
plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Comentarii (0)

Nu exista comentarii momentan



 

Scrie un comentariu!


*