Ceai Glicostat M95 20 plicuri Fares

      Ceai Glicostat M95 20 plicuri Fares

      Producator: Fares | Cod: MF18807 | TVA 9% inclus
      8,79 RON
      Cantitate
      In stoc

      Ceaiul Glicostat M95 este recomandat a fi utilizat în prediabet și este un excelent adjuvant în tratamentul diabetului zaharat deoarece proprietățile substanțelor active din ceai intervin în metabolismul glucidic al organismului.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      Ceai Glicostat M95 20 plicuri Fares

      Ceaiul Glicostat M95 este recomandat a fi utilizat în prediabet și este un excelent adjuvant în tratamentul diabetului zaharat deoarece proprietățile substanțelor active din ceai intervin în metabolismul glucidic al organismului, având efect hipoglicemiant prin stimularea funcțiilor pancreatice.

      Beneficiile ingredientelor

      Afinul are proprietăți diverse, intervenind în toate metabolismele organismului: glucidic, lipidic și al proteinelor.

      Amestecul format din frunze de dud, scorțișoară, brusture și schinduf este benefic pentru a menține un nivel optim al glucozei în sângele pacieților diagnosticați cu diabet zaharat.

      Noua rețetă a Ceaiului Glicostat M95 a fost îmbogățită cu frunze de Stevia rebaudiana, garantându-i acestuia un gust placut, dulce, fără a-i modifica indicele glicemic.

      Ingrediente

      Rețeta Ceaiului Glicostat M95 este una originală, reunind diferite plante medicinale în dozele cele mai potrivite stabilite de specialiști pentru a fi cât mai benefice pentru tine: frunze de dud (Mori folium), salvie (Salviae herba) 15%, urzică (Urticae herba) 14%, frunze de afin (Myrtilli folium) 10%, frunze de nuc (Juglandis folium), rădăcină de brusture (Bardanae radix), teci de fasole (Phaseoli fructus s. sem.) 10%, scorţişoară (Cinnamomi cortex), frunze de Stevia rebaudiana (Steviae rebaudianae folium) 6%, fructe de schinduf (Foenugraeci semen). 

      Mod de utilizare

      Peste un plic de ceai Glicostat se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit.

      Se recomandă să se consume 2 – 3 căni de ceai Glicostat M95 pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă.

      Durata unei cure este de 1 – 3 luni și se poate repeta după o pauză de o lună.

      Atenţionări

      Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

      La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.

      A se păstra la loc uscat și la temperatura mediului ambient

      Sarcină şi alăptare: În sarcină şi alăptare se pot bea 2-3 căni de ceai Glicostat M95 pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, timp de o lună. Cura se poate relua după o pauză de o lună.

      Asocieri recomandate

      Pentru a avea un efect mai puternic şi mai rapid ceaiul Glicostat poate fi asociat cu capsulele Glicostat M97 sau cu capsulele Glicostat Forte M108.

      Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă

      A se evita consumul de dulciuri concentrate, fructe cu peste 20% glucide, bine coapte sau uscate (struguri, prune, pere, banane, curmale, smochine, stafide).

      Urmărește ca în dietă să ai un aport de circa 50-60% glucide, 25-35% lipide şi proteine 15%. Este indicat să mănânci cereale, leguminoase, fructe (caise, afine, coacăze, mure, zmeură, grapefruit, lămâie, avocado), oleaginoase (nuci, alune, arahide), zarzavaturi, ulei presat la rece (măsline, floarea soarelui, nuci, etc.), lactate, ouă, conform calculului raţiei calorice şi a indexului glicemic al fiecărui aliment.

      Este indicat să limitezi consumul de legume uscate (fasole boabe, mazăre), pâine, lactate, fructe (banane, pepene galben şi verde, piersici, mere, pere, mandarine), legume (cartofi, sfeclă roşie).

      Un regim bogat în fibre (min. 25 g pe zi) poate ajuta la reducerea necesarului de insulină, micşorând glicemia postprandială, încetinind absorbţia glucidelor, scăzând colesterolul din sânge şi riscurile cardiovasculare. Este recomandat să consumi fibre din orz, ovăz, leguminoase, caise sau legume precum broccoli, varză, morcovi, napi şi cartofi. Alimentele cu un conținut ridicat de fibre trebuie să se încadreze în cantitatea de hidraţi de carbon recomandată de medicul diabetolog.

      MF18807
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *