BioColagen

      BioColagen 30 capsule Parapharm

      Producator: Parapharm | Cod: MF29315 | TVA 9% inclus
      31,99 RON
      Cantitate
      In stoc

      Colagenul este o substanta continuta de intregul nostru organism, este o proteina ce sustine tesuturile si organele noastre. Pielea este compusa in mare parte din colagen, care ii confera elasticitate. Odata cu inaintarea in varsta corpul nostru nu mai sintetizeaza o cantitate suficienta de colagen, iar pielea isi pierde din elasticitate, pe fata noastra aparand acele riduri fine , apoi ridurile de expresie. Biocolagen capsule Parapharm este un supliment alimentar care contine ingrediente active (colagen) si poate contribui la ameliorarea diverselor simptome cauzate de lipsa colagenului, la recomandarea medicului sau farmacistului.

      Abonează-te la newsletter și vei primi prin e-mail un voucher de 10% extra reducere!
      Voucher-ul va fi disponibil la maxim 3 comenzi și este valabil până la 31.12.2024

      BioColagen 30 capsule Parapharm

      Biocolagen capsule Parapharm este un supliment alimentar care contine ingrediente active (colagen) si poate contribui la ameliorarea diverselor simptome cauzate de lipsa colagenului, la recomandarea medicului sau farmacistului.

      Produsul prezentat, BioColagen capsule contine colagen superpur obtinut din peste oceanic si ulei de in pur presat la rece.

      Compoziție per capsulă BioColagen capsule:

      Colagen din peste oceanic - 40 mg;

      Ulei de în presat la rece - 460 mg.

      Mod de administrare BioColagen capsule:

      1 capsula de 3 ori pe zi, în timpul meselor principale, cu un pahar de apă sau suc de fructe.

      Prezentare produs: 30 capsule

      Parapharm
      MF29315
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *