Ulei de corp cu struguri albi pentru netezire 100ml Panier des Sens

      Ulei de corp cu struguri albi pentru netezire 100ml Panier des Sens

      Producator: Panier des Sens | Cod: MF47078 | TVA 19% inclus
      114,99 RON

      Ulei de corp cu struguri albi pentru netezire 100ml Panier des Sens

      Uleiul de corp cu struguri albi pentru netezire este compus din doar 12 ingrediente. Acest ulei uscat netezește, sublimează și hrănește pielea într-un singur pas. Pielea este suplă, satinată și luminoasă, vizibil mai frumoasă.

      Parfum

      Struguri: floral fructat

      Un cocktail de note spumante și fructate, delicat înmuiate de flori albe senzuale.

      Avantaje

      - Testat sub control dermatologic

      - Formula conține 95% ingrediente de origine naturală

      Eficacitate dovedită*:

      Pielea este netezită: 80%

      Pielea este sublimată: 85%

      Pielea este hrănită: 95%

      Pielea este protejată: 90%

      * Test clinic, 20 de voluntari, % satisfacție după 21 de zile de utilizare

      Beneficiile ingredientelor

      Extractul de struguri albi bio din Provence este revitalizant. Strugurii sunt bogați în nutrienți, minerale, vitamine și antioxidanți precum flavonoide sau polifenoli. Protejează pielea de radicalii liberi și ajută la păstrarea tinereții acesteia. Favorizează regenerarea celulară și intensifică fermitatea epidermei.

      Uleiul din semințe de struguri este antioxidant. Bogat în acizi grași esențiali, uleiul din sâmburi de struguri are proprietăți emoliente, catifelează, hrănește și menține hidratarea pielii. Ajută la păstrarea barierii pielii prin neutralizarea radicalilor liberi. Prin stimularea producției de colagen și elastină, uleiul de sâmburi de struguri ajută la menținerea supleței și fermității pielii. Semințele de struguri au proprietăți de exfoliere și netezesc pielea.

      Uleiul de migdale dulci este hrănitor. Bogat în acid oleic și acid linoleic prezente în mod natural în pielea noastră, uleiul de migdale dulci hrănește și protejează pielea. Datorită compoziției sale bogate în acizi grași saturați și acid oleic, uleiul de migdale dulci catifelează pielea și o protejează de uscare, oferindu-i o senzație catifelată.

      Ingrediente

      Uleiul de corp cu struguri albi pentru netezire conține Coco-Caprylate,Caprate, Isopropyl Palmitate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance), Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Hydrogenated Corn Oil, Beta-Carotene, Linalool, Citronellol

      *Ingrediente din agricultură bio

      Mod de utilizare

      Pe pielea uscată sau ușor umedă se aplică zilnic uleiul de corp cu struguri albi pentru netezire, folosind masajul circular tonic ascendent.

      Flaconul spray te ajută să dozezi cantitatea dorită, nici mai mult, nici mai puțin, fără riscul de scurgeri.

      Textura sa de ulei uscat îți permite să te îmbraci rapid după aplicare și lasă pe piele note proaspete, spumante și acidulate.

      Se folosește singur sau împreună cu crema de corp cu struguri pentru fermitate

      MF47078
      plantevo.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

      Comentarii (0)

      Nu exista comentarii momentan



       

      Scrie un comentariu!


      *